Followers

22 October 2010

kaler dan Mama

Mama: Mama ade 5 anak perempuan tp x penah pun dapat buat majlis kaler pink..kan cantik kaler tu...kaler fevret Mama..

Ira respon: kan aritu time Anen tunang, da pakai kaler pink..ok la Ma..

Mama: tp Mama nak majlis kahwin kaler pink..sume hias kaler pink, langsir, pelamin etc...

Ira: HAH??  dah x berdaya nk mberi respon sb kaler pInk mmg out of list from the start..[..sy memg x bole la dgn kaler pInk ni sb bg sy kaler ni memg x match langsung dgn myself..]

*susahnye nak puaskan hati semua pihak..lebih-lebih lagi org yg paling PENTING dlm hidup kite..

5 comments:

AnEs said...

pap!sekali update amek ko..hahaha..pink ok ape babe..skang irg tua2 minat pink kot..atuk pun cam berminat ngn kale pink je..haha..layan kan je..janji dapat kawen..aku anggap je la majat or kalo ko afiq tu grand prize..haha

Haidasafera said...

kite pon x suke pink. tp sekali sekali kena try pink gak..hehehehe..lagi2 kalau nampak mak sendiri senyum lebar sampai terbawa2 dlm tido...hehehehehe

bahirahyj said...

anez: giler2 balas dendam update ni..haha..ayoyoo ko xpe la,memg ade ciri2 pink tp aku ni nan ADO..HAHA

kak haida: xtau la kak..ekceli skrg pun rase da bcampur mcm2 kaler..lantakla janji majlis jalan lancar..kuikuikui

Haidasafera said...

btl tu...jgn jadi gaduh sudah. bab2 majlis mcm ni, masing2 ada pilihan masing2. kadang sampai tuan punya diri yang terpaksa mengalah. kite doa kan majlis awk diberi kelancaran dan mdpt berkat. bila majlis awk?

bahirahyj said...

dun wori kak..xde nak gaduh2 punye..kite memg x kisah kaler ape pun tp memg TAK NAK pink..huu..insyaallah 25/12..kalu sudi, dtg la ;p