Followers

15 December 2010

journey for my dress

pagi tu bawak si kecik Abdul Aziz Muammar pegi klinik amik darah pasal Jaundis..balik umah siap cepat-cepat then terus vRo00omm ke Batu Pahat..pegi sane bertiga (mama & Kek Na)..ayah tinggal sebab kat area kampung pun ramai org buat kenduri kahwin.

done with Along's wed last Saturday (11/12/2010).  Sadly, no pictures taken sebab tak sempat & sangat nak cepat sb mlm tu ade wedding kat Jln Ampang. Along kat meja pengantin n dikerumuni oleh kawan-kawan beliau maka automatically menjadi sgt segan nak datang dekat..SORRY ALONG..dahla once in a lifetime tp xde memory pun..

cilok dari FB Biha..enjoy ur married life! Congrats!

AFIQ on leave for 2 days after the wedding..on 14th December, both of us rase nak pegi amik my dress kat KL..in the previous entry kan mcm kelam kabut bunyinye so memang rase nervous seluruh urat saraf la..actually I tak dapt tido pun malam tu..hahaha! AFIQ called around 8 something and he just left Batu Pahat. sy yg kekurangan tido boleh pulak sambung tido..bile tersedar 9 something, pegi main-main dgn baby and AFIQ pun sampai umah..haishhh stgah jam terus dah siap..

Plan asal, amik baju then die drop sy kat Bkt.Jalil, balik Melaka by bus..bile dlm keta, die bebunyik utk anta sy balik Melaka..tp sy ketawa-ketawa je..kitorg singgah Nilai utk lunch.
Sampai kat medan Mara dlm 2 lebih..dupdap nak fitting baju..tp syukur sb Kak Atie buat cantik n badan sy pun takde tambah isi ;d

omaigod tembam!
promote jap
Bile otw balik, terfikir nak beli brg utk letak dlm goodies bag..pit stop ialah Mydin Ayer Keroh..lepas dinner, AFIQ pun balik ke Bangi..thanks sayang~!

2 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

thaniah wei..
jgn lupa kad aku..
:)

bahIRAh said...

baik encik Iqbal..aku baru perasan komen ni..ampun..