Followers

09 November 2012

Wedding Review: Susun Gambar BP

Dapat je gambar dari my OP Qulukis Photography, fikiran terus kacau bilau tengok gambar bersusun dalam CD.. Teringat offer kat GroupOn, 100pcs bayar RM27 instead of RM44. Laju-laju pilih gambar siap pening kepala..haha. Bile dah siap, gambar berterabur depan muka atas tilam sbb asyik senyum-senyum seorang diri..cehwahh.. 

One of wedding gifts ialah Album Gambar!! yeayy I like it so much! So kebetulan dpt cuti on Thursday before Hari Raya Aidiladha, diri ini dan semua in laws sibuk susun gambar dlm album..heheh.. tadaaa inilah hasilnya :) :) :)
 



Thank u Teacher Noi di atas hadiah ini.. Waaa Teacher Noi dah pindah Johor..sudah dekat dgn suami beliau maka saya adalah sangat jeles..hehe.. takpe, rezeki masing-masing. Insyaallah rezeki saya tak lama lagi.. who knows?

*gambar tak upload kat FB lagi..hehe..soon bebeh.

2 comments:

Cik Hazz said...

my fren ada yg tanya adiah kawen nak apa? i bgtau i nak album tp last2 bedsheet yg dibaginya. huhu.. ssh nak crk sticky album yg cantik & murah kat kedai sekrg. so klu dpt org bg as present best jgk kan. ;)

norinaomar said...

eeeee ada gambo kita lah..

Ira, susah kan nak dapat hadiah photo album?saya pun dapat satu je..itupun kawan tanya nak hadiah apa,huhuhu

takpe ira, Rezeki ira yang lain tu..Allah ialah sebaik-baik perancang