Followers

18 April 2013

Catatan Kedua

Lame betul tinggalkan blog ni.. Maaf ye kawan-kawan, saudara-mara, adik-beradik.. Hidup as housewife ni hectic jugak. Memangla aku ni housewife tiada anak kecil (baby) tp takkan la aku nak tengok laptop je.. ade yg juling biji mata nnt ;p

For the past few weeks, a lot of things happened. Last month ade family trip to Terengganu. Yeaayy my 1st ever holiday trip with my Family in Law. Mimi sorang je tak ikut sb ade assignment. Gambar??ahah dah delete after uploading thru Facebook.
sekeping buat tatapan
1st week of April pegi Hari Terbuka ATM kat TUDM Batu 10,Kuantan. ahaa ni banyak gambar tp simptom M telah menyerang urat saraf. maka tak tau la bile akan resize all the pictures..hehe. Baiklah,aku upload sikit utk kenangan.
tak bole rotate
mamat dlm bulatan kuning tu org kampung aku..hahah!
2nd week pulak pegi jalan2 kat East Coast Mall..eh kadang2 aku mmg tak percaya tetibe bole menetap kat Pahang. Dulu-dulu pernah dtg Kuantan sb my big bro belajar kat sini before fly to US. At the age of 26, aku jadi a part of Pahang :D Best sebenarnya bile dpt jd independent. Susah senang deal sendiri dgn suami. AFIQ susah sikit kot sb die tak pernah jauh dgn parents. Tu sb die mmg nak bawak aku stay kat sini. Kalau die single,die tak accept offer ni. MAK ABAH pun dah 3 x dtg sini. Latest last Sunday sb amik k0tak Biha. Parents aku je belum sampai lagi. Takpe tak kisah pun. Keadaan rumah pun belum selesa sgt. Tunggu kami pindah rumah lain.hihi..

Yahoo, insya Allah time election balik Melaka *lompat bintang*

3 comments:

Syaz Rozelt said...

jrg sgt dpt pegi pahang..setakat lalu nak p kelate ade la..hii

Syu, Syuhada said...

rindunye pahang!!
wiken ni nak balik sana yeay! :p

bahIRAh said...

syaz: next time singgahla pahang..hehe

syu: waa org pahang ke?area mane?