Followers

30 April 2011

TBS bukan Puduraya

Hello baby,baby,baby!

now nak cerita pasal TBS or Terminal Bersepadu Selatan. Terminal ni khas utk bus yg menuju ke arah selatan seperti Melaka dan Johor Bahru.. sape2 anak negeri belah pantai timur or utara jgn terlebih rajin dtg sini pulak..adehhhss..

Nak dtg sini senang je..sape yg naik public transport (Star LRT, Komuter, ERL) bole berhenti kat Bandar Tasik Selatan.. senang cite kat sini ade 3 konsesi pengangkutan awam. Putra LRT je xde.

Bile dtg sini, of course la kite akan melihat rakyat negeri selatan so kemungkinan utk berjejak kasih adalah agak tinggi berbanding kat Puduraya dulu.. Puduraya kan sesak & panas so masing-masing mesti akan buat muka tegang je..macam die sorang la yg keje balik kol 6pm..hohoho..

Berbeza dgn TBS, sesuai dgn keadaan bangunan dan facilities yg serba baru dan cantik, maka pengguna pun haruslah menunjukkan muka yg manis dan feeling ala-ala berada dalam airport..kuikuikui..sy ade amik 2 keping gambar.jom tengok!



Terima kasih kerajaan kerana menyediakan tempat selesa kepada pengguna public transport :)

3 comments:

Dalina said...

kte dah uplod bln 1 hr tu kat fesbuk!

nik rosmawati said...

wah..mmg cantik dah jadi tempat ni.

bahIRAh said...

kek na:yup i know

nik rosmawati: memang cantik dan bersih!