Followers

20 April 2012

Mumbling II

B0s dalam meeting ro0m, aku kat luar sejuk beku dan lapar..huhu cepaaat nak balik! dekat nak kawin ni kena la jaga food intake. aku bukan nak kurus tp nak jaga pemakanan.. faham? badan nak pakai lama..memane aku baca sume share pgalaman after kahwin mesti badan lesu sbb beban kerja bertambah. Eh kite jgn la sebut beban, mcm teruk sgt pulak.. 6___9
My point is nak jaga kesihatan. Org laki TAK suka perempuan yg selalu sakit (pesanan MAMA)
not bad jugak..
Then pegi dinner with my lil sis.. all the way aku membebel lapar..muahaha! Tapi dah malam sgt so makan lite-lite saje.. Pukul 10pm nak makan nasi? Gileerr laahh.. Free je bole dapat penyakit..


Lagi nak kahwin, lagi suka makan.. Abis tu, sume orang complained kata aku ni serupa traffic lite bergerak.. Eh lupe nak story, hari tu pegi amik Baju Nikah, pinggang aku loose a few inches.. hahaha tailor kate aku tension. Masalahnya, tension kah aku? Rasenye mcm biasa lagi tp rase berdebar dah ada la.. It's normal.. Tapi aku perasan one thing, lately ni aku susah nak dpt tido yg quality. Kirenye time weekend la baru dpt spent masa lama-lama berguling atas tilam..
Kawan yg sedang pregnant and dah deliver baby selalu post pasal tak cukup tido. Kirenye time single ni nak menikmati tido seindahnya..hahaha.

Enjoy your weekend peeps!~ fuuhh penat woo tulis address atas envelope(s) but I like it!

2 comments:

Cik Zimie said...

nak menghadiri, tapi jauh sgt pulak, plus sibuk dgn majlis sendiri haha, mesti byk ira dah setel kan?yay i loike, kita ni kad dah siap print tapi tak amik2 lagi

bahIRAh said...

zimie!!progress biasa je yg penting on-going..huhuu..haipp! zimie cepat amik kad!