Followers

19 April 2012

TQ Photobook M'sia

Pagi yg tidak bersemangat menjadi sangat excited!! my seat belum panas pun time parcel from Photobook sampai...weehheee :)
I ade encounter little problems but lucky me, I get their response in just a blink of an eye. I emailed back to them on 10th April and taaadaaa...this morning dah received :)

i <3 them so much!
For now tgah tunggu if ade any promo coz I nak buat photobook for Majlis Bertandang..hehe.. We took package Shoot, Edit & Burn. It really saves a lot! Some more, AFIQ tak suka bergambar so I boleh conquer semua album kahwin..eehhh.. Dear Encik AFIQ, awk kena praktis senyum depan cermin mulai hari ini!


- Please click LIKE Photobook (FB)

- This is their website Photobook Malaysia

2 comments:

miszatie said...

haha comel je..mesti slalo gado2 comel dgn hubby kan.hik3

bahIRAh said...

dah ckap dgn die, kalau album kawin tak cantik, kena byar ganti rugi kat I..heheh