Followers

04 June 2012

*Our Invitation to You*

(sticky post until 3rd June 2012)


..Dengan nama ALLAH yg MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI..
Bersama izin-Nya ke atas manusia yg merancang, kami ingin menjemput ANDA (bloggers) menghadiri;

MAJLIS PERKAHWINAN NURBAHIRAH & NURRAFIQ
 

Please leave your address at comment section for formal invitation;
and let me know which side you would like to attend.. if nak dtg both side pun boleh! The more the merrier!!
..Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang..
“Semoga Allah SWT menghimpunkan yang terserak dari keduanya, memberkati Nurbahirah & Nurrafiq dan semoga Allah SWT meningkatkan kualiti keturunan mereka, menjadikannya pembuka pintu-pintu rahmat, sumber ilmu dan hikmah serta pemberi rasa damai ”
Amin Ya Rabbal'Alamin
 
Thank you and have a nice day!

9 comments:

Asfiza said...

as nak kad... :)

Siti Norasfiza,
No.15 Lorong 2B,
Taman Subang Baru PKNS,
40150 Shah Alam,
Selangor.

norinaomar said...

Ira..nak datang boleh tak?????

.:shura shushi:. said...

Dear, niat di hati mahu ke majlis kamu TAPI sudah dekat dengan tarikh kahwin i, tak boleh jalan jauh-jauh :)

**Moga Semuanya berjalan lancar :)

miszatie said...

alhamdulillah...:)
semoga semuanya berjalan dgn jayanya dan diberkati k

puan.mila said...

dear..mila nak kad :)

No 2, Lorong SKD 47, Taman PSJ Sungai Karang, 26100 Kuantan, Pahang

*p/s: sampaikan salam rindu pada sarjen eton :)

bahIRAh said...

as: okies kad otw! jemput dtg bersama partner :)

noi: dtg la noi..dtg kat BP pun takpe :)

shura: iyee sy faham..hehe time kasih!

miszatie: thanks dear!

mila: ok kad otw!

norinaomar said...

memang plan nak dtg yg kat BP
poskan kad afiq ke alamat rumah kita boleh?
38,kg pt kemang, Jalan Yusof 83600 Semerah, Muar Johor

Renee Meow said...

wish i cud go but dah ada plans.. but papepun i doakan semoga sumernyer berjln lancar... :)

cik helena said...

yeayyyy...tp sama tarikh dengan kawan..apa pun tahniah!kte minggu depan.tp takbuat invitation lagik.sebab awal2 nak mintak alamat.hahah