Followers

29 June 2012

Wedding Gift: Sunway Lago0n !

Hehehehe.. Wedding Review baru bape ketul, tetiba ade Wedding Gift. Entry ni as appreciation pada Saiful & Isma UKM. Both of them attended my wedding together with Bad and Lis (fiance), Tun & Yah (coming so0n). Terharu sangat sb sanggup dtg all the way from Perak. Syukur ada kawan-kawan yg baik hati. Bak kata pepatah melayu, orang berbudi, kita berbahasa :) Nak seribu daya, tak nak seribu dalih..huhu.. Saiful & Isma bagi free tickets for ALL PARKS@Sunway Lagoon. Thank u so much!

Ramai lagi kawan-kawan lain yg dtg.. tapi nak sebut sorang-sorang memang tak berdaya nak menaip.hihi. tunggu ada gambar then I akan try letak kat sini..Best sgt sb rasenye semua kawan yg dtg, I berjaya amik gambar dgn diorang..yeayy! Pictures tell a thousand words!~
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

AFIQ seorang suami yg sweet & cute..hehe puji suami dapat pahala..sape tak nak pahala free? Before nikah, AFIQ tak nak wedding ring sb keadaan tempat keje die tak sesuai. I pun ok je, takde masalah langsung sb for me, if lelaki tak nak, jangan paksa.. So kami selamat dinikahkan and later that evening, he mentioned about wedding ring :)) Of course I'm excited tapi stay cool je. A week after wedding try survey tapi takde yg berkenan. Balik dari picnic G.Belumut pun ade pegi survey but still tak jumpa. Finally we bought his wedding ring at Aeon Bandaraya Melaka :) It's a stainless steel and engraved with our names~ weehoo00 I like~!
thanks sayang..

Oopsie..terlajak pulak. Nak cerita ni, last Sunday ade trip to Sunway Lagoon! Voucher expired on June 30th so after perbincangan suami isteri, kami decide nak curi masa on Sunday, 24th June 2012. Kitorg bertolak pegi KL dlm 11 lebih. Pengantin baru bersiap memg lambat sikit..huhuhu.. Lunch pun McD drive thru je. I memang adrenaline rush sb tak sabar nak try BUNGY JUMPING! Parking dlm Sunway Pyramid memg sakit hati.Pheww! Memang rezeki betul, dapat parking near elevator.Alhamdulillah. Yeay! let's go dear!
wristband
i love this pose
 

a proud husband :p
falling in love with you~
  video

Ade video lompat tapi malas nak tunggu upload. Bye nak tido. Tak sabar nak jumpe husband malam nanti ;) Have a great weekend everyone!~

2 comments:

Haidasafera said...

ahaa!! best! letak ler video awk tergantung tu cepat2.

norinaomar said...

ira, boleh email saya alamat terkini dan contact number tak.
nak post red velvet in a jar untuk kamu.

asap eh...TQ