Followers

09 July 2012

1st Month as Husband & Wife

 This entry should be posted out on Friday July 7th, 2012 tp tak sempat sb tertido.

 
Our 1st month as Husband & Wife.. Nothing much I can say because we are still in Long Distance Marriage but Alhamdulillah, life has been treating us so good so far.. Mungkin sebab dah terbiasa jauh time berkawan kot.  Eh tapi lain la bile dah jadi husband & wife. Perasaan tak same mcm berkawan dulu. I tell u la, after our wedding, AFIQ cuti till rabu and Thursday dah start keje. Pagi die nak pegi keje, I pun bangun and tolong die bersiap. My husband sgt comel. Beliau tak nak breakfast and suruh I tido balik.hehehe.. Tapi moment mana bole lepas mcm tu je..huhu. By the time AFIQ nak pegi keje, die dtg kat I and hulur tangan. Err I terdiam kejap.. OK salam cium tangan, cheek, forehead sume, AFIQ pun gerak.. Haaa I diri kat pintu grill, tetiba hati rasa sebak and mata rasa panas.. amik, pepagi kol 8 lebih dah menitis air mata..wuwuuu..


On July 2nd, since nak pergi amik Kad Perakuan Nikah kat Pejabat Agama Jasin, Melaka so kami pun celebrate la our 1st Month as Husband & Wife :)


Simple je celebration sb baru SEBULAN beb..potong kek kat umah Merlimau with mama ayah, kakak, iliyak, adik Muammar & kakak Nani.. kek pun kecik je..jadiklah dari takde..huhu..

Semoga ikatan perkahwinan ini dilindungi dari sebarang malapetaka, sentiasa dirahmati Allah dan berkekalan hingga syurga.. Amin Ya Rabbal'Alamin.
 

3 comments:

norinaomar said...

saya tiap2 bulan wish happy anniversary..hihi

anaztasias nora aira said...

masa berdua bersama mmg besh kan dear. love the quote :)

bahIRAh said...

memg nak wish every month pun cikgu Noi :)

yup! kalau bole nak freeze the time kan nora..