Followers

10 June 2010

exhausted

4 Jun dah lari mcm cheetah nak balik kg..biasela kalu sebut umah kg memg sy akan overjoyed high dose.hehehe..tp jln jammed..ended sampai umah tepat jam 12..wah da mcm Cinderella pulak.kuikui.. geli tekak den kaler pink nih

5 Jun tugas hakiki time lepas SPM iaitu jd driver..pegi wedding kat Seremban,first time tgok time wedding ade tazkirah perkahwinan..eden pun tambah la ilmu cepat2..hehe..the best part was when I met my taski+primary teacher kat situ!! hahaah..die kate "bahirah still same mcm dulu"..ok cikgu, sy paham bahawasanya sy memg comot..hahah @__@

journey bersambung dan sempat singgah kempiskan purse kat Nilai Square..nyampes betol sb Bangla tu mbuat sy x senang duduk dgn mberi offer utk kain wat baju tunang or nikah! haihhh survey beb, SURVEY SAHAJA...

then terus naik sg buloh sb ade wedding kol 8.30pm kat Saujana Golf Resort (kot)..kami refresh badan kat umah kak ina+abg nazeem..mak ngah n pak ngah pun ade.. rupenye ni sdare dekat gak la..tuan umah dan mak sy adalah cousin maka sy dan pengantin ialah 2 pupu manakala anak buah sy dan cucu tuan umah ialah 3 pupu..kawan Haziq (anak Kak Ina
) jumpe kwan die satu skolah..tkebil2 die bile kami kate itu 3 pupu die..mane la die faham kan..

dlm 9.30pm kami pun bgerak pulang..tp ade lg pit stop iaitu di Caltex, Elite Highway..ni haa nak amik cucu kesayangan Hj Yusof ----> ADAM JOHAN MUHAMAD AKRAMIN.. kol 12 jugak smpai merlimau..phewww~

+ I feel very proud if sy dapat drive for the whole journey and my parents hanya duduk bersandar dan tidur lena +

6 Jun pergi kenduri di Muar pula..saudara juga tp lupe nak tnye detail sb lapar..kwangkwang~then kol 3 smpai umah get ready heading back to KL..tp singgah dulu kat Bkt Tembakau..kakak Pjot kawin! thanks Pjot kerana melayan kami mkan bubur..sedap beb,serious! tp keciwa x dpt amik aiskrim..

smpai Puchong dlm Magrib..dinner dgn McD di rumah Busu berlunjur kaki..hehe..


2 comments:

Dalina said...

wah weekend yg busy!
siapa kawen kt sban tu
sape cikgu yg tego awk tu

bahirahyj said...

weekend I mmg sentiasa full..sape x booking awal2 mmg susah la..haha..

kawan ayah kat Tmn Syahbandar..kite pun x ingat sgt

cikgu Jue..ajar kite time taski al-huda n SRI abim kajang..lain muka die..anak 6org!