Followers

11 June 2010

jgn provoke org mamai

hello readers!! situasi skrg ialah heavy rain..cmane la eden nak sihat kalu cmni keadaan hujan time ptg2 nak balik ni..waaaa @__@

lately agak kurang dpt tido yg quality..mimpi ntah hape2 then tjaga tgh mlm..xtau la kenape,badan penat sgt or terlebih recharge?hurmm memg kene cari supplement ni.huu.every nite sy akan ade sesi bercerita dgn AFIQ.hehe..sy memg suka tulis name die besar2..tp benda yg selalu terjadi is sy akan jadi mamai dan mgarut ntah hape2..hah! sb minda berada dlm keadaan separuh sedar so ape yg terlintas kat fikiran straight keluar kat mulut..memg la AFIQ ni tahan betul dgn perangai sy..die akan cakap "awak, awak da ngntok ea..jom kite tido.." At that moment sy akan sedar dan kata "OK".hehe,,

tp ade jugak yg tak baik nye..sb perangai sy unexpected..bile badan da penat,then topik yg ade agak PANAS so dengan SENGAJA or UNINTENTIONALLY akan bercakap secara kasar dan mengeluarkan harsh words..mase tu jugak la keluar segala ketidakpuasan hati yg selama ni terperuk dlm hati..bagi sy pkara ini bagus juga sb at least xdela 'die' duduk diam je kat dlm tu..memagla kite kene jage perasaan partner tp sape plak nak jage hati kite kan?

As we all know, kaum lelaki ni agak lambat pick up x kisah la pakai gear manual or auto.. So I'm glad coz I have guts to tell him even I have to wait until dlm keadaan separuh sedar..huuhuu..but at least I don't have to suffer for a period of time..please think about it ladies~



2 comments:

Dalina said...

hahah gmba tu comel

bahirahyj said...

hehehe kite memg comel..Tq!