Followers

24 June 2010

takut la

hi everyone!! entry ni memg sgt lambat.. I should just forget about it..hurmm tp masih nak post sb terjadi at my workplace..wuu takut..

masuk je office, bos da call..die kate nak bwak sy kuar arini sb nak attend event kat Ampang..dlm 9.30am sy da turun pegi Rest. Pelita sb bos kirim air teh suam..after abis event dlm kol 12 cmtu, kami pegi Dengkil sb bos nak jumpe tailor die..kami x makan sb sy puasa..sy da suwo bos makan tp die tanak.hihi..

sampai je ofis, sy bukak la kunci pintu cam biase n my bos standing beside me.. I terus heading to my desk n she entered her room n I noticed the last drawer terbukak.. x sempat justify pape n my boss screaming "Ira, mane laptop I??" I terus lari masuk bilik die n laptop kecik dah TIADA atas meja..cable n mouse je tinggal.. I pun lari pegi bilik blakag n sume drawer dah terbukak..goshh it's a robbery! -- 16June2010

separuh hari habis dgn contact security system n set up balik sb b4 ni ade sumeone da interrupt system, cek if ade any documents yg missing..fortunately takde pape yg penting hilang..bos I punye credit card album pun die x usik.. phewww~bos suspect previous staff yg buat sb the nite before, die ade email bos mintak duit pd benda yg bos x suwo die buat..

Hanya Allah Mengetahui..


2 comments:

enjoy byer said...

owh takowt yer...boleh terbayang awak cerita...agak berdebar2 juga lah...

bahirahyj said...

hehe..mestila takut..