Followers

08 November 2010

ini emosi

i'm not asking for the whole world..i'm not asking for a gold and jewellery..and i'm not asking for the moon and the star...

please have some pity for yourself..at least take a minute or maybe an hour because i already gave u 3 years to think about us and our future..penatla nak having such arguments yg takde full stop n tak nampak kesudahannya..ape yang susah sgt nak kikis tabiat merokok ni..benda lain pandai nak jimat, pandai nak ajar halal/haram tapi benda yg memudaratkan diri sendiri n org lain x pulak amik peduli..memg SELFISH!

if you still can't decide what's best for us, i'm sorry..
i better go..

sinaran mata cerita segalanya
duka lara terpendam memori semalam
tinggal segala cinta tiada kembalinya
abadi kasih kita kau bawa bersama 

maafkan daku duhai kasih
izinkan ku pergi
 
danbysurgery.nhs.uk

p/s : lelaki yg bersih dari asap rokok, sila kemukakan borang pencalonan kepada sy..haih merepek sebentar.

3 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

betul 2bahirah..memang senang kita nk cakap apa yang susah nk kikis tabiat merokok,tapi kita xberada ditempat org yg merokok 2..

just give him/her more time..
mesti satu hari nnt berjaya..just keep praying for him/her..

:)

AnEs said...

ok,aku sangat kagum dgn ketegasan ko..nak buat jugak macamne!

bahirahyj said...

iqbal: berapa lama lg masa diperlukan?uuwaaa tolog la..aku tak nak anak2 aku rosak kesihatan mereka..

eliz: aku pun da buntu ni..maybe ni last resort..uuhhuh..