Followers

09 February 2011

w-day senior SDARY

hello frens~ sorry lame x update..busy sket dgn life..hihi.. 

Bile sampai rumah after wedding kat Paroi on 5th Feb, MAMA kate ada kawan laki 3 org dtg umah carik saya..what??!! jadi pelik sb diorang x bitau name so agak creepy sket la.. mcm nak bergaduh je kan?hahaha.. rupenye diorang dtg nak jemput wedding senior kitorang time kat Sdary dulu.. yg dtg rupenye Nizwan, Katik n Nizam.. MAMA mintak card (eh mcm tau plak saye ni memang akan dtg kalu ade proper invitation je) tp Nizwan kate kad xde, that's why diorang dtg umah nak jemput..

Esoknye dlm kol 1pm, heret MAMA AYAH utk teman sy pegi wedding senior Noorul Iman.. tp kena stopped by at Hosp. Melaka sb nak melawat.. kenduri ni buat dekat Restoran Tomyam Klasik kat Sg. Putat, Melaka.. ok jom tayang gambar..

Nizam, Nizwan, Senior Noorul Iman & isteri, me!

Tahniahs!
sempat sembang dgn abg Rafee (groom's bro) sb pelik kenape buat wedding kat sini padahal umah diorang kat Merlimau.. rupenye kenduri ni joint together pihak lelaki n perempuan.waaaa seronox la sb duit SEKALI habis je..relatives pun mesti happy sb tak payah ulang alik byak kali..save cost ie; petrol & toll...kan?? then idea buat dekat restoran pun mcm kewl tp lagi sekali, mimpi ganas la sb takkan jadi realiti punye..

2 comments:

AnEs said...

betull..aku pun da lupekan angan2 nak buat sekali walopun dekat gile..haha..anyway,bumbung pelamin dia lawa..haha

n0BLe said...

hahaha ko memg slalu cepat sedar.aku je yg suke mimpi2.hihi