Followers

21 September 2011

Tiket RM4 yg mahal

Gambar ni utk my sis.. Kek Na, ni latest picture of Nek Cik.. die kene stroke n tak kenal org..
Nek Cik yg cute..
On the way back from Penang, adik aku bukak mulut tanya pasal Kellie's Castle.. aku memang tak pernak amik port pasal castle ni. Last time pegi wedding Al Hafiz, kitorg lalu je depan building ni tak singgah sebab takde dlm tentative program..hahaha

Then my dad suruh amik exit tol Jelapang.. dah namenye 'driver', aku ikut je la.. tapi mulut gatal tanya nak pegi umah sape pulak ni.. kitorg ade saudara kat Setiawan & Tapah tapi AYAH aku refuse nak jawap.. Die kate ikut arah ke Batu Gajah. MAMA dah bising apesal lame sangat nak sampai.. Rupanya saudara tiri lain pusat lain negeri daa...

Hujan renyai tapi dah sampai haruslah masuk. Adik aku dah tak sabar.. Pastu die siap suruh aku jadi model.. terus excited ;p Eh tapi ramai org tau.. Paling tak bole blah, nak melawat istana yg tak siap ni, kene bayar RM4.. Gila membazir!

Enjoy gambar.. Cuaca mendung n gelap sbb time tu dah 6.30pm.. kat atas tu ade pengantin tgah shoot.. ramai giler photographer die.. Time kitorg dah nak keluar, ade lagi sepasang pengantin sampai. Muka pengantin lelaki tu mcm Dr.Rozmey(JM5)!! 


lompat tak jadi



 


Aku memang suka pakai baju raya sampai bosan!pasni dah boleh simpan dlm almari..hehe

8 comments:

LisaLisut said...

sampai ke perak ko jalan bahirahhh ;p

bahIRAh said...

hahaha!cuti yg penat!

amalina baharuddin said...

bahirah,ema duk rawang .. nti bahirah bgi alamat kt email ema k .. nti ema pos kad:)
aremal.gurly@gmail.com

jauh nye travel , round d world ..

bahIRAh said...

hihi thank u emma!

Dalina said...

timekasih.. ya Allah panjanggggkanla umo nekcik smp dalina dpt jpe die lg sb dalina x igt bila las skali je nekcik..

yeke x kenal org, tu gaya 2 org tu sembang topik ape ;p

bahIRAh said...

mane ade die sembang..die asyik tanye sape ni..sape ni..patu time nk balik, die boleh tnye pasal atok jaafar..waaa

iedchan said...

5 thn sy duk perak..pernah pg sekalik je lepas grad..heheh..tak besh pun

bahIRAh said...

SANGAT tak best! boringg!!