Followers

09 September 2011

Which bunting style yg OK?

Salam Friday Ladies~

Tadi dah tgok calendar 2012 yg ada cuti sekolah dan cuti umum. Nampaknye sy akan mengadakan majlis sewaktu cuti sekolah. Plan asal memang tak nak buat dlm cuti sekolah tapi nampaknya cuti sekolah tak dpt dihalang..huhu.. Furthermore, takde jatuh hukum makruh, harus or sunat pun kahwin dalam waktu cuti sekolah *sedapkan hati* tapi masih kena kuatkan hati kalau jemputan yg dtg tidak seramai yg diharapkan. OK part ni memg betul-betul risau.. tapi takpelah, insyaallah tetamu pasti ada..

Perkara baik buat ape nak dilambatkan lagi..ye tak? So bile dah ade persetujuan kedua belah pihak, maka sy ikutkan saja. Harapan semoga sanak saudara, rakan handai, sahabat taulan dapat sampai ke majlis saya dan makan dengan kenyang.. Selagi tak kenyang jangan balik. Nak ikut saya buat outdoor pun boleh tp tolong jgn overshadow Raja & Ratu Sehari :))

Terlanjur bicara pasal outdoor, Insyaallah sy akan ade photoshoot utk wedding bunting. HAHAHA. Jom sy share how I want my wedding bunting to be. Ni koleksi berangan dan mana tahu boleh bagi idea kat org lain.. Enjoy!

perempuan yg pemalu..haha
eyp takmo pistol
wahaha seksa pulak!
my pic ganti pierce brosnan..melting
birthday party??
errr..reject lah
macho habis..weheee~
Kalau boleh nak 2 design. Anyone nak ajar sy edit gambar?huhu.. Bile masuk umah sendiri boleh gantung kat hall, kat dapur or dlm master bedroom. I akan make sure bunting ni tidak disimpan di dalam store begitu sahaja..

8 comments:

Dalina said...

sy pilih gmaba 1 st skali n las skali

~ NANA ~ said...

yg juno tu cute...hehe

K.I.N.A said...

kina pilih yg 1st & yg juno tu..

bahIRAh said...

hihii Juno tu cute kan?hurmm akan dipertimbangkan :)

ni@ @in said...

saya pilih twilight n juno..

UyaRayza said...

twilight dgn the american heheh

bahIRAh said...

wahh ramai minat design twilight..tp kami tak cantik n hensem mcm edward n bella..huahuaa

Nurul Husna Abidin said...

Twilight...baru nampak cool...hehehe