Followers

28 December 2011

Wedding Saiful & Isma UKM

Today (25Dec) is Our Engagement Anniversary tp yours truly di Perak and AFIQ di Johor.. This weekend baru dpt jumpe and celebrate kot..plus beli brg hantaran and kain pasang utk family AFIQ..

Pagi dah bangun and bersiap sbb nak jumpe Yah n Tun kat Shah Alam around 9am. Sekali Hashim pulak t'bangun lambat so dlm 9 lebih baru gerak ke Shah Alam. Sempat lagi layan Kim Possible 'eh rupenye costume die dah tukar kaler and dah upgrade sikit..dah lame tak tgok.. Hashim nak breakfast dulu kat Seksyen 7 then zooommm masuk highway Guthrie! Kitorg tak tau ikut jalan Kuala Selangor. some more driver suka highway.
Hope they'll like it!
Saiful & Isma same course in UKM. Even kitorg tak same course tp satu School so mestilah kenal.. In fact, me n Epul rapat since 1st year lagi sbb kitorg selalu same kelas subjek universiti. katenye matrix no. pun dekat-dekat..huhu.. Eh diorang bukan bercinta time awal-awal study.. Dah final year baru bercinta atau time dah abis blaja..tak ingat pulak.. Diorag keje in the same field, as reporter for Sinar Harian Perak :)
Hashim, Tun, Yah, ME!

Kitorg amik exit Tapah sbb nak jumpe Al & Ika.. Ika dah nak masuk 6 bulan pregnant! besar perut die! After makan, borak-borak, amik gmbar n semayang, kitorang pegi Teluk Intan!! yeayy dpt tgok Menara Condong! tp Al & Ika tak ikut sbb diorag ade hal.
Kaya Kopitiam
Otw balik KL mmg dah sgt penat.. singgah Rest. Jejantas Sg Buloh and dinner. Reached home around 1am! Penat tp sgt seronok! Best giler sb dah lame tak jmpe kawan-kawan. Last jmpe Epul tahun 2009. Isma pulak since 2008 rasenye.. huhu I pun amik kesempatan spread my wedding date..yeszaaa!~

2 comments:

Cik Zimie said...

teluk intan?dekat2 dgn tunang zimie nye rumah.hehe

sallo kalo wedding org, memang hadihkan bedsheet je.best boley pengantin tukar2 cadar baru :p

bahIRAh said...

nnt zimie bole amik gmbar outdoor kat menara condong! yup, i like bedsheet~