Followers

11 December 2012

My childho0d friend's Wedding Day

Berlalu sudah tarikh 10/11/12..hehe my Ustaz once said, tarikh adalah salah satu perkara yg kita takkan jumpe di masa hadapan. Haa patutlah ramai nak buat majlis on this day. So kami pun pergi ke Bangi because my childhood friend tied the knot! Kitorg memang dah lame giler kawan. Since tadika. Hahaha nanti nak cari balik gambar and letak kat blog ni so takkan hilang ditelan zaman. I've known Farhana since kami tinggal kat Seremban. And now she lives in Bangi and I kat Melaka.



MUA: Ayangkamell Ibrahim

Pelamin : Reka Teemor 

Busana: Rizman Ruzaini Creations 

Haa kalau dah begitu senarai vendor, maka faham-faham je lah cmane wedding beliau :)) Oh before that, tolong sedekah Al-Fatihah pada arwah bapa Farhana. Uncle Haron meninggal few weeks before the wedding day :'(

 

Congrats Farhana & Naiem!
Muammar yg suka minum air
Luckily time tu org tak ramai sgt..dapat round kat candy station 2x! 1st bawak Muammar, die request nak apam polkadot.haha! second time amik cheese tart. Last before nak balik, Muammar pegi sendiri kat candy station nak amik lollipop! Me & AFIQ pegi photo corner nak sign guestbo0k and amik gambar. Sekali org yg jaga tu pegi tengok video..uuwaaaa!!
Photo corner
Mari lah kite masuk ke dalam and amik gambar pelamin..hehee. pengantin time ni makan kat luar. Nak pegi salam die kat meja pengantin mcm malas sb ramai org kat situ. Photographer, videographer, kawan-kawan lagi.. adooii.. lemas! That's why, during My Day, I tak makan pun. Suap sikit then terus bangun jumpe kawan-kawan. Tapi lain org lain protokol.


Yes I was here!
Goodies for guest is pomander ball and tupperware and Cadbury Bytes!
For guests
Farhana, kita dan seluruh ahli keluarga mendoakan rumahtangga awk dilindungi dan diberkati Allah S.W.T.

2 comments:

Syaz Rozelt said...

sweet je wedding kawan awk nie..hehe

al-fatihah...

bahIRAh said...

hehe sb die pun sweet je orangnye.. manja!