Followers

11 January 2011

FOURteen days

Dear friends...hehehe ketawa dulu..

Last Saturday, AFIQ dtg all the way from Bangi utk jmpe sy kat Melaka..sembang mcm la jauh sgt Bangi --> Merlimau, Melaka..

AFIQ sampai around 11 lebih kot nearly 12noon.. oleh sebab cuaca kat Merlimau sejuk nyaman so umah sy masih mood breakfast..kwangkwangg.. Mak Uteh ada balik kg sb die ade nak buat kenduri kecil lepas Asar..

Kitorang kan x plan sgt pasal nk jmpe ni sb a night before mcm ade gaduh-gaduh sikit la pasal sy terasa ati tu kan...Tp AFIQ ni, kalu die kate nak dtg, memang betul die akan dtg jugak..kami singgah umah Salwah sb nak bayar duit kek hantaran hari tu..kuikuikui dah hancur dalam perut baru nak bayar..ape kesss la kann.!..busy maa..! 

AFIQ kate nak tgok wayang so pegi Dataran Pahlawan amik movie Meet The Fockers.. kelakar gile ketawa x hengat smpai akak sebelah mcm pandang/ jeling sb over sgt kot..huhu..

hahaa AFIQ x reti senyum

pas tgok wayang, saje pegi bank mane tahu tetibe duit btambah ke..erkkk terkujat!! btol ade duit bertambah!! waaaa takoott..esok nak call CIMB sb td x sempat pulak..mane plak dtg nye duit ni..puas tanye AFIQ tp die kate die takde masukkan pun..banyak plak amount nye..hadoiii risau..

pastu request kat die nk pi Jusco baru kat sebelah Tesco..sy ni name je dok Melaka tapi TAK pernah khatam shopping mall kat Melaka nih.. tourist spot mcm Menara Taming Sari pun x pernah naik lagi.. :p kesian x? masuk Dataran Pahlawan tadi pun meraba-raba carik tangga ke arah Carrefour..selamat la hari tu da dtg dgn Salwah so tau la sikit-sikit..

masuk Jusco pun beli bende alah ni je..huhu..ok la jugak kedai-kedai dlm Jusco ni..ade Shoes Gallery, Food Avenue dan macam-macam lagi..kesimpulannya, bawak je duit..hohoo..

oreo ade rase vanila

AFIQ tumpang sembahyang Maghrib then die gerak balik Bangi..thank u dear~!!

2 comments:

AnEs said...

hahaha..aku pun lum naek lagi menara taming sari tu..boleh la buat pre wed kat situ..haha

bahirahyj said...

aku support! heee..