Followers

15 January 2011

pagi driver, ptg passenger

Hi Everyone!

Eh lupe plak nk kenalkan sorang lagi anak buah tp ni anak buah sedara..comel n gedebab bdan die! bile nangis, pergghh memang bole terbangun 1 rumah.. die nangis adalah untuk susu..senang kan?hee...

Adam Arif bin Shahir nama diberi..

ade satu lagi bnda tertinggal..semalam sy jd chef di dapur! jom tgok lauk yg sy masak ni..hehee..ade ikan parang goreng, sayur ape ntah (maklumla x suka sayur) n udang masak pedas gilerrr sb blend cili hijau, merah n tomato sekaligus..xtau nak name kan masakan ape.


memang mengancam giler smpai sakit perut..huu

Last Thursday kena bangun pagi sb nak amik my bro in law from Labuan..His wife dah rindu teramat sgt {goli eden tulis..thehee..} afta returning the car to him, terus die memecut smpai me n my sista tunggang terbalik sb we all lambat pakai seatbelt..hahaha..serious weyy, memang I obey the rules sb takut tercampak ke depan. eyeliner pun hilang..wuaaa..bole plak tersesat smpai pegi masuk Pekan Nilai yg memang classic mcm cowboy town..mereka berdua nak drop I kat AFIQ yg tgah tunggu kat McD NIlai Square..

lapar giler time ni..tgh syok-syok mamam, ade 1 pakcik approach tanye kat mane USIM..maybe muka kami memang sgt muda mcm student college kot..buwekksss..yg sedihnya kami x dpt tolong pak cik tersebut..sob..sob.. 

AFIQ pun hantar sy pulang..time kat umah, sempat masak Nasi Goreng Charlie Chaplin yg x pedas.dah suruh die tumbuk cili tp die tak nak sb malu..sorry ea awk, umah sy memag x makan makanan pedas..

mandi ujan
alamak x pakai seatbelt!

mkan ice cream time ujan..terbaik!
last but not least, my new skinny jeans~

2 comments:

Dalina said...

terimakasihhhhh sgt2 sbb bgn pg n jd driver ke lcct tempoh hr.
igt nk blnja mkn tp plan ala2 dah lari pulak.
eh rindu leee jgn le geliiiii.wekkk
ur skinny jeans?eskusmi?

n0BLe said...

iyelaa skinny jeans kite..afiq yg belikan..wuuhuuu