Followers

29 March 2011

5 Q's from Eliz

I got this from Eliz.. babe, gigih aku buat nih..hee



a) 5 nama samaran:  1. Bahirah
                                   2. Ira
                                   3. Aunty Ira
                                   4. Aik   sebenarnya Adik..
                                   5. Bear   name ni dpt time asasi dulu..seriously I hate this nickname..



b) 5 tarikh penting:  1. My birthday! 28/10/1986
                                  2. My family members punye birthday!
                                  3. AFIQ on 3rd February
                                  4. Couple anniversary..   ouhh sweet like candy
                                             5Our Engagement Day~



c) 5 perkara yang saya buat semalam:

    1. Terlewat bangun n terus text AFIQ mintak extra half an hour utk bersiap..hehe 
    2. Gigih cari jalan nak pegi wedding Win&Wan kat Kg. Seri Delima, Off Jln Kuching.
    3. Beli Slurpee kat 7E sb hari panas sgt!
    4. Beli Big Apple sb AFIQ mengidam :)
    5. Kitorang tengok gambar sy time kecik sampai after SPM dan ketawa kuat-kuat..hahahaa

 

d) 5 perkara yang buat saya happy:

    1. Berangan di siang hari..muahaha
    2. Tengok wayang sambil makan popcorn..kahkahkah
    3. Minum Carrot Susu everyday!
    4. Gossiping with my Gossip Girlss *member AliAisyah99-01 or Baselish..*evil grin*
    5. Spent quality time with AFIQ..this one is harder than anything..



e) 5 sebab jawab soalan:

    1. Eliz ialah member terbaik sy!
    2. Sekarang sy ade mase terluang before tido,
    3. Rasa seronok mungkin?
    4. Sedang merajuk dengan AFIQ... wahh motif?
    5. Saje suka-suka.. 






f) 5 mangsa untuk di tag:    

    1. Iqbal
    2. Awin
    3. Bad
    4. Eija
    5. Dhya

[Hopefully korang sudi la memberikan jawapan pd semua soklan di atas..ngaaa]

5 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

aku tak tahu sama ada nama paling atas ditujukan kepada aku atau kawan ko yang bernama iqbal jgk..

:)

bahIRAh said...

adoi dah tentula kau punye name.. cepat buat!hahahah

Dhya said...

hai dear...^_^
asap i reply yer...=)

bahIRAh said...

thanks dhya!

Badrul said...

hahaha....cik bahirah..boleh baut lagi ke ni?? mxm dah terlewat tarikh jer..ekkeke