Followers

18 May 2012

2 weeks to go ^__^

Assalamualaikum semua.. 

Lama jugak aku biarkan blog ni takde update. Sangat busy dan sgt penat.. huuu tak larat dah.. more or less ade lagi 2 weeks before the BIG day.. Preparations still on going.. For now concentrate on d00rgifts. Tudung nikah pun baru je beli last Monday..

macam-macam nak share tp tak syok la kalau takde piccas.. Insyaallah malam ni aku try update secara marathon ;p

I pray everythings gonna be fine and near to perfect.. Amin Ya Rabbal' Alamin..

3 comments:

Cik Zimie said...

hai ira. awk 2minggu. sy 3minggu. haha kat sini dah taktau nak prep pasal pe.just kemas2 rumah yg mcm tongkang pecah tu kot :p

puan.mila said...

Nebes x..nebes x? Gud luck dear! :-)

bahIRAh said...

fuiyoo zimie dah siap semua benda ke?
hebatnya!!

ira dah tak larat nak rase nervous..hehee.. thanks mummy mila!