Followers

20 May 2012

Crab is ketam!

It is time for BASELISH! Dengan mereka ni memang tak bole plan. tup tup terus jadi and terus sampai ke tempat dituju. Sepatutnya dah kene kuarantin tapi nak wat camane, sometimes we should break the rules! Kejadian berlaku pada 15 May 2012.

Last week selera hilang kan? haaa oleh sebab hari ni langkah kanan, maka si bakal pengantin makan tambah 2x! hehuuu~ kalau malu, anda lapar.. So sila la jgn jadi pemalu..heheeh tuan umah pun masak banyak and suruh kitorg habiskan.
terbaaeekk beb!
Aku bile makan benda pedas or masak lemak, kicap kene ade. Be it kipas udang or Jalen as long kicap manis. Kalau kicap masin terus potong selera.hahahah!

Malam ni jugaklah semua nak buat kisah sedih kitorg akan berpisah.hahah konon-kononya susah nak jumpe sb insyaallah after married, aku ikut suami pindah Johor. Tapi sempat lagi aku request hadiah kahwin best-best.haha diorang pun layan je. Tak serious pun. Hopefully this friendship remains forever. Lokasi lepak pun kene cari yg baru..muaha!

4 comments:

.:shura shushi:. said...

Lagi 13 hari, dup dap dup dap :)

bahIRAh said...

aaaa shura jgn kira! hehee :)

Leysa JL said...

waa..nak jadi pengantin dh..happy wedding day in advance ya :)

bahIRAh said...

thanks leysa!