Followers

23 May 2012

Wafa 1st Birthday!

Makan time! yeehaaa~! Last Saturday ade birthday party for Wafa Irdina~ aku ni sepatutnya dah kene kuarantin tapi makan punye pasal, keluar jugak dari tempat pertapaan.hahaha itu pun dtg dgn my eldest sis, BIL and Muammar (Adik). Bile sampai je kat tempat parking, my uncle dah sakat. Eh..Eh.. ni apesal datang? patutnya kena kurung.
 

seriously yummehh~
Gilo ke apo datang jamuan makan tapi tak makan?hahah!! Aku makan banyak giler. Tak sia-sia demam sampai hilang selera more than a week. Aku refuel secara non stop. Sampaikan my eldest sis pun pelik sebab aku makan tak berhenti dari mula sampai umah Kak Sabar hingga nak balik.kuikuikui.. Busu Reena aku pun sound "oo pengantin, tak takut ke baju pengantin tak muat?" hehehe tapi mulut tetap penuh dgn makanan.  U name it! ade putu mayam,roti jala, soto, mee hoon, mee goreng, apam polkadot, coklat, jagung, nugget, kek tiramisu, caramel pudding.. eh memang banyaklah. Ada yg aku tak sempat rasa sb dah makan banyak sgt.
birthday girl with Bonda~
Balik tu tapau makanan lagi.. Reached home around Maghrib. Main-main dgn Muammar then sambung makan. Pastu tidur kekenyangan.hehuu.. On Sunday, tak makan seharian. Budget nak neutralize badan laaa.. Tetapi, my little sis bawak fo0ds from Merlimau cooked by MAMA. Ayam Masak Kari and Ikan Sambal.. Walaupun takde kicap, aku tetap makan sampai licin. Bile suap nasi asyiklah rase nak menangis.. Apakah??

Kesudahan kejadian, aku puasa ganti on Monday and Tuesday.. Dapat jugak pahala [puasa sunat] Rejab :))
engineer kecil.amin..
The latest edition of Hj Yusof's clan takde pun celebrate 1st year Birthday. Takpe Adik, awk lagi hebat sb share birth date dgn Ibu. And awak lahir pada hari Jumaat penuh barakah. Tunggu awk dah pandai cakap or dah pandai pegang pisau potong cake, baru kite celebrate birthday.. Okies~

4 comments:

.:shura shushi:. said...

Happy Birthday Wafa :)

Dalina said...

ha ah la muaamar ni x bole bayang kalo bt bday party die. fenin kepale

bahIRAh said...

thank u aunty shura :)

bahIRAh said...

hahahha muammar kan lasak