Followers

22 February 2010

don't do this

PLEASE..sy sudah penat mahu membebel byak2 even kat sini sepatutnya sy berhak tulis ape sy suke or ape sy fikir dan mahu tulis.. anda (yes kamu yg sgt suke menyibuk hal sy) tak payah susah-susah nak stalker blog sy then bawak any issue to the public outside there..even to my mom or my family..sy blogging utk kepuasan diri sendiri..sb sy tak suka tulis diari..last time I had my own personal diary during form 2 (if I'm not mistaken).. tu pon da bakar sb malas nak simpan bnda2 lame..bukan sy ni x sentimental but I've got lots of things to keep rather than a diary..hahaha..birthday present dapat time standard 6 pon ade x bukak lg..haaaa..(memg sy suke bragging pasal hadiah birthday sb every year mesti dapat!!)

sy ade adik beradik dan adik beradik sy sgt rajin tengok blog sy ni..i know la..(name pon adik beradik kan)..so anda hentikan sikap susah payah anda utk memberi laporan kepada MAMA sy.. jgn risau, segala yg berlaku dlm hidup sy, sy akan anta verbal report kat MAMA.. everytime balik umah, i'll bring my dearest lappy (mestila dearest, AYAH yg bg) then i'll show every pitcha to my mom! MAMA n AYAH tau dgn siapa sy berkawan..time CNY pon, sy balik same2 dgn AFIQ.. name pon jalan sehala, dapat gak kurangkan bilangan kereta atas jalan ;) AFIQ anta sy smpai depan umah, siap masuk umah n tumpang solat asar n maghrib..

so PLEASE ok.. jgn bazirkan enzyme mulut anda utk perkara x hangat ini.. cari la kisah2 lain yg lebih menguntungkan utk dijaja~ i do appreciate ur concern.. segala post menunjukkan kehidupan sy n jika anda seorang manusia yg ada hati budi, sila doakan sy sentiasa gembira dlm hidup.. yes, sy n AFIQ ade planning nak move to another stage in our relationship but for now yg lebih penting is my sis wedding on this coming October.. sy tak suke la nak share tarikh dgn kek na..hehee.. so maybe after that la ye.. Insyaallah,,amin~

3 comments:

Dalina said...

oo x suke ye,fine,tengkiyu.

Dalina said...

eii aaaapeda ramai yg concern. ape ke panas bebeno belog ni. ala2 hotfm gitu. sure adik ni femes. mintak autograp skettttt
bsaba ye dik, org femes memang byk fitnah. tgk mcm sitisitusanasini tu. ramai jeles. ramai dengki. ramai hina. tp ramai jg yg suka. haha. kantoi.

sesuai dptkan untung blog ni, sbb ramai viewer.

bahirahyj said...

hahaha..takmo tunang time besday awk!

well u know me bebeh..adik u ni kan memg la dari dulu femes teramat..hurmm..adat dunia memg begitu ;p