Followers

09 February 2010

.gembira.

It was totally fun n I absolutely can't stop smiling on that day...ok2 memg sy tak bole jd planner kerana something will crash on it..pagi tu Arshad bole plak mintak tolog booking bilik kat Kolej Zaaba, UKM sb die nak amik motor..AFIQ yg kene bgun pagi n rushing ke Kolej Zaaba sb ari sabtu kan half day je..sorry awak..smpai je Bangi, tros isi perut dulu..double prosperity chicken memg panas n pedas! smpai ptg still rase full..
at the same time, sy tgah tggu miza anta strawberry cheesecake kat KTM UKM..should be 12 noon but miza kate die ade hal n lambat sket..bile jmpe miza (she' so nice), I noticed she looks familiar tp sb nak cepat, kami xdela borak sgt..


dlm keta, ringtone msg berbunyi: (ringkasan dialog)


miza: Ira dulu skolah rendah kat mane ea?



ira: (dlm hati; org seremban kan, so jwab skola yg kat seremban la..maklumla I ni byak sgt skola) kite skola SRI Abim seremban..nape?



miza:
owh..salah org kot..miza pindah seremban bru 4 tahun..before ni skola rendah kat ampang.


ira:
hah?ampang? eh, Ira pon pnah skola kat ampang, drjah 4 smpai 6.. skola taman nirwana..kelas 5 Berlian patu jatuh kelas 6 Intan (sb malas blaja Math)


miza:
haa betul la!!tu sb miza rase mcm pernah nmpak! Miza kelas 5 Mutiara then masok 6 Berlian.


Can u feel the excitement?! even Miza claimed she's a little bit shy dulu, I rase I pon pendiam gak time skola rendah..x reti nak havoc2 nih..(tolong la pcaye).. nearly 12 years tak dgar kabar then sb cake n bisnes online, bole jumpe! huhu.seronok dpt mkan air tgan kwan sendiri..pasni da tau mane nak order cakes or cupcakes! wehuuu~ time kak sabar kahwin! bole tjumpe Alyani (die dok sbelah sy time drjh 5)..xbole upload pic sb tuan punye camera x send lg ;p


We went to Alamanda and watched Legion sb kena tggu Arshad smpai utk bagi kunci bilik..sy tgok dgn semangat siap takut2 + geli2 tp AFIQ bole selambe dekk je (boy, sy amik nilai2 murni dlm cite tu).abis cite dlm kol 6 lebih, gi jumpe Arshad kat masjid UKM n sy sempat test drive AFIQ's car..(b4 ni xpnah dpt chances utk pegang stereng pon tau)haha..please awk..x pyah nk tukar body R3..da cantek da ni..huhu.. tibe2 rase nak dinner kat Shah Alam..so kami pon masuk Noodles Station, SACC..burpp..alhamdulillah~

special delivery from Seremban and rupenye she's my fren from primary school! keciknye dunia..heheh.. miza

wrapper amik farah punye..from Watson..


birthday boy! potong kek kat roof top parking Alamanda je..






but whatever it is, hajat di hati tercapai n berlaku perkara yg sy sendiri tak expect!

3 comments:

eLianEz said...

hahaha..betapa online biz menjadikan dunia ne sebelah2 je mcm!btw, afiq br cdg nak tukar2 b0dy kit kete ea? Ada masa nk pujuk jgn tukar ag..Majat da xdpt diselamatkan.. Alm0st 2K spent kat kete..haha.. ad0i, 2K leh dpt bykkkkk kasut dan baju..hihihi

bahirahyj said...

da lengkap collection da ni..ade kwan buat cakes,photographer,pelamin..huhu..still dlm proses nak pujuk ar ni..50-50..waaaa!2K tu!

afiq Ehiwan said...

tq 4 everytin!!!!!!!!!!!!!
hehehehe....
dats why i love u so much...
i will never forget dat day!

wehooo!