Followers

02 February 2010

kak SABAR kawin!

29/01/2010-nikah (Tmn Permata, Ulu Klang)
30/01/2010- bersanding (Dewan Hj Othman, Kem Wardieburn



sy pakai jubah tau!

anda nak tahu mcm mane sy bole 'hilang' ketika majlis hampir tamat?

haaa.. jawapannye ade pd Elianez..at first just nak pi Puduraya anta my sis, Anen n her daughter Hannani sb diorg nak balik Melaka then kami tertekan minyak ke Midvalley coz I need to find AFIQ's birthday present!!

memg superb sb jln muka slumber dgn pakai jubah (eliz kate da mcm ustazah..haha) mana tak nye, 30 Jan kan thaipussam (public holiday) then time tu da pukul brape..jd agak kelakar bile pikir balik time tu..memg nekad btol..bukan nk ckap pakai jubah x elok tp sy rase tempat agak x sesuai..slamat bile msuk boutique, salesgirl or salesman tetap layan without discrimination..1 MALAYSIA!

memg seronok pusing-hunting session time sale..and thank GOD I found it!..ye memg exhausted plus kaki melecet sket tp its worth my money n time!we learned new things bout men's accessories (sorry I can't reveal that 'thing') but sadly ade brand yg sy rase agak gempak tp tak mementingkan customer's satisfaction..i just ask for simple box tp bnda tu pun xde..goshhh~kan da ilang 1 customer ;p

bile da penat, kami pun mkan blackforest in a glass kat sebelah Charles & Keith (lupe ar name restaurant tu)..smpai umah wgsmju da nk kol 10pm..thanks babe!



p/s: sedang senyum smpai telinga..tibe kat sh alam trus wrapped bnda tu, kalu x asyik nak tgok je..

edit pd 22feb2010..hehe




me, my sis n my niece!

me & Alyani (member from primary school)

4 comments:

eLianEz said...

Hahahaha..Kedai tu name Delici0us..and it's my pleasure exp the part that i have t0 c0ntr0l myself fr0m buying things!hahaha

p/s: Happy Birthday Afiq! Aku da tl0ng teman kire tu adiah juge la ye.. :D

bahirahyj said...

fuuhh xpe babe,pasni for your coming day, haa shopping puas2..hehe

Dalina said...

nmpk nani pegang beg tgn ye?
comelnye,knp die x pndg camera..

bahirahyj said...

yup ade handbag si kecik tu..x pandag kamera sb tgh mkan lollipop!