Followers

09 February 2012

HIV Test: Done!

Update piccas semata-mata.. sambung pada entry Tentative 7 Days

Thursday, Feb 2nd:  Pegi Pejabat Agama Jasin dgn AYAH utk amik Borang Kebenaran Nikah..wehuu~ staff kat situ explain everything.. Thank you! Estimated time nak hantar on April sbb a month before dah tak nak fikir pape pasal wedding.

hahah blur

Ptg tu after lunch pegi Klinik Kesihatan Merlimau.. kami LDR, so sila buat sendirian berhad.. tak payah mengada nak buat sama-sama.. Lame jugak la tunggu sbb aku tak letak borang kat table nurse.. Cmane nurse nak pass pada Doctor :-( Kat situ terjumpe ex-scho0lmate, die demam dah 3 hari tak baik. Get well s00n Junaidah! Bile dah dpt result HIV, aku teringat psal Thalassemia. Tunggu lagi utk amik darah pulak.. Alhamdulillah result negative :)
for thalassemia
Perut memang lapar tahap petala tujuh. Budget takdela lame sgt nak buat test, tu sbb kuar umah tak makan pape. Bawak keta pun lajuuu je sbb tak sabar nak main dgn 2 budak kecik kat umah.. 2 jam aku keluar, 2 budak kecik kat umah tak nak tido!! adoii sorang usik sane, sorang panjat sini.. Pastu berborak 2 org.. comelnesss~ tp aku dgn AFIQ still tak nak anak before kami celebrate our 1st Wedding Anniversary~ Bile Adam dah balik, sempat la aku pejam mata sekejap.
 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Friday, 3rd February: Saje menyibuk ikut MAMA pegi rewang rumah sedara kat Merlimau Pantai. Tetibe pulak jadik decorator bidan terjun..hahahaha.. tp tak snap pics pun.Segan sgt sbb tak pernah kenal pengantin..huhu Wedding theme is purple.. Baju nikah kaler coklat. diorang nikah after Isya'.. tak pegi sb ngantuk.huhu..
ni time bersanding :)

7 comments:

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

Wahh! dah settle lega kan irah..

Farrah jer belum lagi.. kalau wedding on sept.. bila masa sesuai utk buat eh?

bahIRAh said...

selalunya HIV test valid 6 month.. before puasa pun farrah bole buat.. ;)

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

ok thanks irah.. seronok nya bila dah settle 1.. kursus pon xpergi lagi ni.. bak kata irah.. LDR so..kena wat sendirian berhad lah kan..

S.n.Fariza said...

alhamdulillah. :) perancangan seterusnya menyusul. ehehehe

Dira said...

kite baru amek borang pagi td! hehe.. berpusing2 cari pej.agama jasin sbb x tawu pej baru dah kt tempat lain.. tanye kt balai polis, de tunjuk tempat yg salah =,=

result dapat terus eh ira? ingatkan kne tunggu beberapa hari baru dpt.. hehe..

bahIRAh said...

farrah jgn sedih2.takpe, buat sorang2 pun best..kena pandai motivate diri..hehee~

thank u fariza~pasni Ira nak tempah wedding card pula..

bahIRAh said...

result dpt in the same day, dira :)