Followers

04 February 2012

Tentative 7 days

Currently I'm spending my time at homet0wn.. trying to settle down few things. Terima kasih B0S dan Terima kasih Kuala Lumpur sbb banyak state holiday.. YYyaho00oo!! Aku start cuti from 1st February until 7th February 2012~

Nak update pun malas sbb tak bawak balik cable so tak dpt transfer gambar. cerita tanpa piccas adalah sgt b0san!! kan?

 @ 1 February selamat sampai Merlimau. Terus terjah Pasar Malam beli ayam percik! makan dgn rice porridge pun dah rase heaven.


 @ 2 February pegi amik borang kebenaran bernikah kat Jasin dgn AYAH. pastu pegi Klinik Kerajaan Merlimau utk buat HIV Test & sengaja buat Thalassemia test.


 @ 3 February = AFIQ's 26th birthday! He celebrated his last birthday as single..muahaha! After Jumaat prayer, pegi ikut MAMA rewang kat umah sepupu MAMA.. Oo rupenye ramai lagi sdara mara yg aku tak kenal.heehuu.. tetiba jadik tukang gubah hantaran on the spot sb hantaran decorator die lupe dulang buah-buahan..


 @ 4 February nak pegi carik bridal boutique sbb boutique yg MAMA dah berkenan telah fully bo0ked!! uwaaa!! Pastu nak terjah tailor baju nikah (aku mcm ade perasaan tak best je ni) Rase mcm berat je nak pegi jmpe die. Adoi moga baju aku tidak menjadi disaster!


 @ 5 February tgah stuck in the middle.. either pegi sini or pegi sana.. haiyaa manya susah mahu dpt sebulat suara :(


 @ 6 February maybe bawak MAMA pegi Mydin cari some stuffs or continue cari butik or whatever lah yg MAMA nak buat. Ohh maybe nak tempah banner/bunting (4 pcs).


 @ 7 February back to reality..
Google mari
p/s: nnt bile ade cable, aku upload piccas..daa~

2 comments:

dhiera said...

produktif sungguh cuti seminggu~

bahIRAh said...

hihi susah nk dpt cuti..sekali dpt cuti, terus tak senang duduk..