Followers

29 February 2012

Survey wedding card

Nothing much to share. We had our quality time together even tak lame pun.. waaaa!!
the first ever coolblog AFIQ belikan!
We went to Kedai Printing 1Malaysia kat Tmn Universiti, Parit Raja. Saje-saje survey price for wedding card. Tapi malangnya, price di situ exceed our budget.  Somemore, kedai printing tu takde jenis kertas yg variety. Die mcm dah ade standard sendiri so die mmg tak dpt memenuhi kehendak kami as customer..huahuaa..


Nak cari tempat lunch mesti fikir lama-lama.. Lastly AFIQ nak makan Nasi Arab kat Cafe UTHM.. Moh le kite layaaan..Serious banyaakk and kenyaang gilerr..


Next stop is RNE Design. Ade jumpe jenis kad yg murah, 0.35sen saje. Simili paper, design and colour bole request :) But for now tunggu design from my sis and nak pegi kedai printing di Jalan Brunei. If dpat less than 0.35sen, terus proceed. If not, akan proceed di area Batu Pahat.. Owh not to forget, bunting pun kene tempah.
* Semoga persiapan perkahwinan kami dipermudahkan.
contoh

* my FSIL dah pregnant after a year kahwin! alhamdulillah~

4 comments:

syaz@rozelt said...

canteqnye kad..hihi

bahIRAh said...

bukan kita punye..snap kat kedai..

cik enul said...

35sen..?murah..
siap leh pilih color lagi..
gud luck dear on ur wed preps..!

bahIRAh said...

thank u cik enul~!