Followers

21 March 2012

I g0t some S0uVenirS..

My BIL ade company trip ke Bali (ekau ado?) so beliau bermurah hati bg souvenir keychain..kalau nak tshirt, kena la pegi trip sendiri tp mcm dlm mimpi je sb AFIQ tak suka Bali. Pening kepala katenye sb banyak sgt temple.

nak pergi Baaaliiii jugaakk!

My friend's dad pegi Beijing.. Orang tua saje berjalan abiskan duit ;p Beliau tergerak hati mahu bagi keychain ini pada ku sb katenye banyak sgt kat umah. Terima kasih daun keladi, bunga pahar tak bagi pun ;p
kate ade BIG FAMILY trip? bilakah?
Haaa yg ni sangat special! All the way from Kedah u'olls.. Thanks to B2B Scha Nur yg saaangaat bermurah hati nak bg Bio Gold Collagen Eye Mask.. wuuhuu lagi seminggu nak kahwin baru pakai..feeling bersinar la mataku..

Thank you so much!!
Walaupun this week agak tension dgn hal diri sendiri tp benda mcm ni brighten up my day... Eh lupe plak, my bunting design dah siap. Nak cek draft for wedding card pulop..
OOoolalalaalalala

 Ya Allah, may U ease everything for me and AFIQ..

2 comments:

miszatie said...

wii bestnyew dpt hadiah

polo n link u dear..
support atie on my wed prep ye..:)

http://miszatie.blogspot.com

bahIRAh said...

dah follow atie~