Followers

25 March 2012

monthsary - 52

.Kami sudah bertunang selama 1 tahun 3 bulan. Sape pernah tunang lama mcm ni? hehee..
Bunyi mcm lama tp serious tak rase lama pun! Alhamdulillah dugaan sangat sedikit.hehe.. Ada org lain nak ngorat ke, kekasih lama dtg balik ke, berebut brg hantaran ke, None of the above.. Alhamdulillah, darah manis so relationship pun manis macam madu ;)

.We are committed in preparing for our Solemnization Day.
Alhamdulillah.. ;o
 Orang selalu cakap, time bertunang la akan keluar segala perangai yg tak nampak sebelum ni but for me, as long as ada tolerance and trust, nape nak besarkan isu? Bergaduh ni penat tau tak? Penat kat hati, penat kat kepala and paling penting buang masa. Belajar utk tolak ego ke tepi sikit. Kalau taknak tolak ego, baring and tido..lalalala~ Tapi lagi bagus kalau korang amik wudhu' and sembahyang sunat or sembahyang fardhu yg korang lom buat lagi time tu. Confirm akan rasa relax je.. Buat lah kalau tak percaya. Betul, eden tak tipu.

Kepada siapa aku berharap?

 “Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain dari Nya. Hanya kepada Nya aku bertawakkal.”  
- Surah At-Taubah (ayat 129)

3 comments:

S.n.Fariza said...

alhamdulillah. tahniah. lama tempoh itu kan. bulan jun ea. x lama dh. all the best. :)

.:shura shushi:. said...

Bergaduh memang memenatkan..apa pun TAK dapat :)

Kita berdua B2B bulan Jun **High Five :)

bahIRAh said...

thanks SN Fariza :)

haha good girl shura :) high five!