Followers

20 January 2010

45 min

knowing that AFIQ is just 45 minutes away makes me feel much better than before..huhu..now perlu fikir duit minyak yg hanya rm20 n tol rm6.40 (return)..lom masuk kos tgok wayang n mkan la..tp kalu dulu kena balik MELAKA baru dpt jmpe,tu pun AFIQ kena dtg all the way from BP,Johor..nak pegi lawat die kat Skudai tiket bus nearly rm40 for 1 way..hushh..

even dah dekat,it doesn't mean yg everyday or every week kena jumpe..komunikasi itu penting,maka telefon menjadi penyambung ikatan (pakai bil baru jimat..hehe) i think for now better tak jumpe selalu..biar rindu tetap subur..kuikui..

melihat org lain yg dlm long distance relationship membuat saya berfikir bahawa saya perlu sentiasa bersyukur dgn kesenangan dan rezeki yg ALLAH dah tetapkan utk saya..after all,jujur n setia perlu ada dlm diri masing2..hubungan takkan jadi smooth if only one side yang beria2 memperjuangkannya..cewaaahhh!!@ insyaallah,jika niat kamu betul, maka ALLAH akan mempermudahkan langkah hambaNYA..Amin~ALLAH MAHA MENDENGAR..

kek na+abg akem = australia+denmark
*hanya watak tambahan..no offence *_*
Ku tak sanggup : Kris Dayanti
Malam ini aku Sendiri
Tanpa Dirimu Memeluk Aku
Kasih Kau Dimana
Kuingin Bertemu
Ungkapkan Semua Rasa RinduKu
Haruskah Aku Berlari
Haruskah Aku Menangis Lagi
ku Tak Sanggup
Bila AKu Jauh Dari Dirimu
ku Tak Sanggup
Bila AKu Jauh Dari Kasihmu
Hanya Tuhan Yang Tahu Segalanya
Rasa Rindu Yang Aku Punya
Padamu
Hanya Dirimu....

4 comments:

KhaiYooRim said...

bapak mhl tiket bas.. dlu aku rse xde r smpai mcm 2 skali.. huhu.. hee.. harga tiket 5 thn yg lps la.. haha..

bahirahyj said...

harga tu plus minus la..hehe.tu sb nye aku jarang dpt trun skudai..sepanjg kawan ni ade la 2x je..

Dalina said...

haha. contohilah ktrg..tabah gilerrrr ;p

bahirahyj said...

alhamdulillah..da nak kawen pon..