Followers

27 January 2010

pagi ini ;)

assalamualaikum peeps! lets start your day with a smile! murah rezeki..jgn masam2 or marah nnt rezeki x msuk plak (kate org dolu2) *_*

mcm x percaya entry sblom ni memberi impak yg amat besar dlm penulisan blog sy yg lom lg smpai sebulan bnafas..hey, i'm not looking for some cheap publicity here..all i want is the truth..for those annonymous yg annoying & people with no names, thanks for ur sincere comment..and i do feel sorry for you because u all coward and hopeless! ouchh..is it hurt?hahaha..i have the right to say that based on ur comment n the way u think..sad huh?penat mak ayah bg name, tulis name dlm exam sheet berhelai2 then tetibe jadik org xde name (John Doe la konon..hukhukhuk)


hurmm..no more nagging sb i know i'm smarter than u..jgn dilayan org yg kurang bijak kerana secara x langsung, kite juga akn nmpak kurang bijak..tamo tamo..sy penah pegi skola n naik pentas dpt hadiah pelajar cemerlang..berani kerana benar, takut kerana salah..jgn bersikap baling batu sembunyi tgan..stop being hypocrite!Life is too short to waste time hating anyone..so please wake up!

However good or bad a situation is, it will change..insyaallah..


million thanks to all commentators/ supporters/ pihak berkecuali bcoz i know deep in ur heart, u all love n care for me..weee~~

6 comments:

iQBaL HaSBuLLaH said...

cool ja sudah..
aku pon kena mcm 2 jgk..
nk komen xletak nama..
then mencarut2..
shit sungguh..
hahaa

Haidasafera said...

jgn di amek kesah mereka yg takut dgn perbuatan mereka sendiri...
nampak sgt pengecut...

"need moral support form others la konon", "damnly fall in love with him" la sgt..

alahai dik, still study lagi dah meng agung2 kan cinta yg blm tentu pasti...

for bahirah, mmg kasihan sama mereka itu...
keep strong and keep smiling bebeh..

bahirahyj said...

dun worry korang..i'm okey here..sket pon x tjejas mental apelagi fizikal..alhamdulillah..

wbgstories said...

Cheers dear..kita jgn kisahkan orang yang tak berapa cerdik tu coz kita tak nak tergolong dalam kaum2 yang bukan cerdik mcm orang tu..

Mr Tajikistan said...

cerdik? dapat ijazah bergulung2 tu cerdik? dapat naik pentas tu cerdik? dapat anugerah pelajar cemerlang tu cerdik? bagaimana dengan ilmu agama? ilmu agama tak payah amik kira? ko nak jadi mcm anak mak cik tumi serawak tu? ke ko nak jadik cam pak cik yg kt perlis tu? tu akibat terlalu mengunyah sistem kapitalis dan sosialis barat beserta ulam sistem sekular. ilmu agama hanya utk mereka yg nakal dan lari dari sekolah.

ko ckp mcm laa ko tu wali. aku nih bukannya tak kenal dgn balak ko tuh. aku penah jumpa dia dengan lovebite keliling leher, dan dia kata ko pun ada kat pangkal dada... dengan bangganya dia kata dia yg buat... cemana?

sudah lah bahirahyj... makin meluat aku tgk perangai ko nih. kawan ko pun sama masuk lubang taik yg dah tentu busuk sekali ngan hati ko tuh... lain kali kawan dgn org yg berhati mulia dan mengajak ke arah kebaikan, bukannya mcm pengkomen ko yg kat atas nih.

malas lah aku nak layan ko, start hari nih, aku tak akan masuk lg goblog ko nih... pandai ckp org penakut, ko pun penakut nk bagi lepas komen anom...

bahirahyj said...

eh..eh..dtg tanpa diundang then ckap mgarut?pastu penakut gak sb x bg org tgok profile..huhu..

masyarakat bole menilai..budi bahasa kan ada ;p