Followers

12 December 2011

10 & 11Dec2011

It is time for hantaran hunting session! yeeeehhhaaaa terima kasih YES dan terima kasih Johor Premium Outlet.. kitorg plan last minute sb AFIQ keje on that day. Sekali die kate ON so kami menyusuri highway dan amik exit Senai Utara..

aircond dlm Padini mengecewakan :(
kasut sanding sudah dpt!
AFIQ memang cerewet tp die jugak cepat buat decision. Takdenye nak pegi all shopping malls just for the sake of certain brands/ items. Selamat la kat JPO ade mcm2, best giler! Konsep kitorg mudah, bile dah decide nak membeli, mesti cari and mesti beli. Tak dpt brg tu, kite beli brg ni.. At the end of the day, kami senyum puas hati :))

Kemeja & Slack AFIQ   ^done^


Reception shoe BahIRAh  ^done^

Adlina's big bro wedding took place on Sunday! together with Farah & Ali & Izzati, kami pun makan banyak2 and amik gambar banyak2..hehehe.. Jelesss gilerr sbb Farah, Izzati & Ali nak pegi USS! whuaaa nape Cheras bukan dlm Selangor ;p
dlm bilik pengantin..hehee

Mintak tolong Izzati snap our picture for bunting purpose. AFIQ demand nak background bukit bukau..Tp kena tunggu diorg balik Malaysia baru dpt softcopy..After that, hantaran hunting session lagiiiii!! Dalam mase sejam, another item dah bole cross!

Wallet & Belt AFIQ   ^done^

my fruitful weekend end with this~pedaass!!

2 comments:

fainie_riz said...

beb, ok tak barang2 kt JPO tu? murah compared to normal price ke?

bahIRAh said...

cmane nk cakap ea..kene pegi tgok live baru puas hati kot..that day brg tak byak, seriously tak byak choice pun. masuk vincci kecewa, adidas kecewa, guess kecewa, clarks kecewa, body shop laaagii kecewa..

Hopefully diorg akan banyakkan items la after this ;)