Followers

29 November 2011

Eliz's Wedding Day

She's one of my closest friend since high school. We're in the same class for 3 years then form 4 memasing mencari halatuju baru.. ecehhh ayat.hehe. Oleh sebab beliau dah blocked the date saaaanngaaatt awal, maka wajiblah aku menghadirkan diri. I was there during her solemnization ceremony :)
At that particular moment, aku tak rase sedih. Perasaan aku bercampur baur. Yelaaa, ini kawan yg sama-sama panjat pagar belakang sekolah (dgn kebenaran cikgu disiplin tau) after abis PMR, pastu kitorg masak nasi goreng, goreng ikan, sama-sama gergaji kayu time Kemahiran Hidup, sama-sama berdebat dalam kelas.. memang banyak la memori daun pisang kitorang. I pinched myself utk buat aku sedar yg aku ni kat majlis nikah Elianez Abu Shuja.. Bile dah abis nikah and sesi bergambar, aku pegi ke ruang depan nak amik gambar die.. She gave me a hug that made me burst into tears. Non stop okeh.. Org kat situ plak mcm biar je kitorg tenggelam dlm dunia kami.. wuwuuu  sedih sgt. Suddenly dengar bunyi flash camera liplapliplap baru aku benti nangis.hehehehehe. Aku pun marah diri sendiri sbb nangis. I should be happy for her!! I am happy for her!.. adoiyaii..
with both parents
syameen lagi sedih.
She looks stunning as always!~ Then tukar baju pulak utk acara bersanding. It's sanggul lintang bebeh~

Aku memang dah sgt penat time ni tp nak jugak stay sampai habis..lalalala~ Balik umah around 12 something. Saturday morning ade 2 weddings nak kena attend kat JB.. Mintak tolong Ba Pis drop kat umah Eliz so AFIQ akan fetch me kat situ. Sempat lagi snap a photo wif the gorgeous bride!

27th November is Majlis Bertandang and I kene jadi pengapit.. I'm honoured! Pengantin berarak lepas Zohor so dalam 12 lebih baru I pegi umah Eliz bersama hadiah yg dibeli semalam kat Jusco Tmn U..hihihi..
Fitri punye expression?
Phewww selesai sudah semuanya.. Alhamdulillah majlis berjalan lancar dan semoga Allah memberi rahmat ke atas masjid kecil ini.. Babe, thank you for the gift. Ko kahwin tp aku yg dapat hadiah..hehehe..

6 comments:

LisaLisut said...

ya allahhhh cantiknya pelamin2 anes!! i sgt terkilan la tak dpt pergi wedding dia.mmg sgt takde rezki nk tgk anes kawin :(

nsb u upload.anes sgt cantik.tak sbr nk tgu dia review.haih

Dalina said...

xpression tahan perut hhumphh!

UyaRayza said...

cantik la pelamin ade tema tradisional gituu..sukeeeee

bahIRAh said...

lisa: hehe takpe nnt tggu die review plak

kek na: fitri tu mmg saje wat muka cmtu..nebes,nebes..

uya: yup traditional theme!

AnEs said...

hihihi..thanks sayangs!

Kek Na, sapa yang tahan perut? Saye ke? hahaha


Babe, thank you soooo much. No words can describe how much your friendship means to me. We've been through ups n downs, agree and argue, and probably I'm just annoying as one could be, but I love you and will always do! Hadiah tu tak de apa pun, just a tiny miny token sebab sudi jadi pengapit aku. Pengapit terbaik! hihihi. I love you and will always do. XOXO.

bahIRAh said...

ok bye nak nangis lagi.. I love u double triple! hehehee ;)