Followers

14 November 2011

her action =_='

Sepatutnya hari ni mood aku ok je.. Sbb jadual tido aku dah elok.. Malam tadi aku berjaya tidurkan diri dlm kol 1am..heheh..

But someone whom I trust and care buat aku rase nak hempas pintu n screaming my lungs out!! Aku mmg tak faham ape niat die buat mcm tu. Die bukan memalukan aku tp die buat keadaan nampak mcm sarcastic! haa aku malas nak elaborate sbb nnt aku sakit hati. Senang cite, setiap org ade hak masing-masing. Kalau aku rase nak share,  aku akan bank in duit tp if aku rase nak bg personally, u don't have the right to question my action. Ko tak perlu mention name aku like i'm the only one yg jadi her bestfriend. Maknenye you tak rase diri you tu her bestfriend la? Camtu?

Aku ade niat nak belanja dinner for your birthday tp now aku rase tawar hati.

I always try my best utk spent time with my friends even aku selalu tersepit dgn masa. This Saturday ade photoshoot session dgn geng BASELISH and something come up unexpectedly. Eton ade bad news. Farhanz baru discharge due to high fever so now kena quarantined kat umah. So tak tahu la nak proceed ke tak. hurmm...

4 comments:

Dell said...

Dear you, follow me back ye .
ceritabakalpengantin.blogspot.com.
^__^ nice blog btw..
B2B from Johor .

dhiera said...

saya mengalami masalah dgn kawan sekarang ni. saya di blame atas sebab slh fhm. siap mention2 dlm fb~ saya tak suke! rasa macam susahnya nak maaf kan dia. hati sakit!

bahIRAh said...

okies dell..

dhiera: haa kaann!! tp she's not putting the blame on me..die mungkin tension dgn bende lain tp takde org die nak salahkan so saje jual name I.. I malas nak respon pd ape die tulis kat FB message.

perfumesaddict said...

perfume as wedding doorgift?

interesting ha?

visit us here

https://www.facebook.com/pages/Perfumes-Addict/206386302765347?sk=wall

thanks!:D