Followers

22 November 2011

Progress.. Yeay!!

Bila dah ade date, dengan pantasnya terus menggerakkan misi! huhu semangat wa cakap lu..

Johor kan cuti hari ni, so ptg semalam AFIQ pegi Pesona Andaman Mar and letak deposit.. hihihi laaaggiii double semangat dari aku :) Nnt later on baru pilih baju and aksesori.. Owh kerusi utk meja pengantin pun dah bo0king jugak.

Butik Majlis Bertandang  ^done^
----------------------------------------------------------------------------------------------

Official Photographer pun dah ade.. ehemm..jap lagi mahu bank in duit deposit..

Official Photographer (Bride)  ^done^
----------------------------------------------------------------------------------------------
Tadi dah call my senior yg akan sponsor wedding cake..He thought my wedding this year.haha. Die tanye nak macam mane tp I cakap tak kisah pun.. Yg penting sedap dimakan.. 

Wedding cake  ^sponsored^
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Insyaallah 3 Dec nak pegi beli Paper bags and ribbons utk deco paper bag

White Paper Bags  ^sponsored^
-----------------------------------------------------------------------------------------------

---Usaha, Yakin, Doa, Tawakkal---

9 comments:

Asfiza said...

semangatnya..hehe:))

bahIRAh said...

hehe..ade mase 6 bulan je nak prepare :)

Mizz Ryn said...

hehehe .. semangat u ek .. chaiyok dear ;)

bahIRAh said...

yeyy! TQ!

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

wahhh ramai sponsorr nak jugak hee

dhiera said...

wah!!!semangat ye dia~

cik.mila said...

bila tau date mmg semangat kan..b2b terengganu visit here :)

bahIRAh said...

rina: haha mane ramai..sikit je :)

dhiera: of course semangat giler!!

cik mila: thanks dropping by..i link u back k..

Miss Ika said...

wah, siap ada specific date nk beli paper bag.

sangat sistematik lah awak sayang. hehe

amek OP mane? nk tau gak. cepat2 gtau tau. mana tau terbekenan ke, leh amek gak. hehehe

gud luck bebeh.