Followers

04 January 2012

AYAH 68 y/o

Hidup ni singkat so live life to the fullest. but don't break the rules la kannn.. ingat Rukun Negara ke-5 iaitu KESOPANAN & KESUSILAAN ---haa caps lock aku taip.
"Kan ku tunggu, tunggu
Kebenaran ditentukan
Padaku,
Padamu,
Pada mereka yg setuju..."

Today is my dad birthday.. Genap usia beliau 68 tahun. Syukur kepada Allah sbb bagi peluang untuk ayah bernafas lagi..

Conversation kami 2 hari lepas:---

Ayah: "bilik depan tu awk ade nak ubah ape-ape tak?"

ME: "ubah ape?"

Ayah: "ade nak tukar cat ke?"

ME: "Oh tidaakk.. Aik tak nak tukar ape pun. Kalau boleh, cmane keadaan bilik tu skrg, mcm tu jugakla time wedding nnt"


Kasih AYAH tiada penghujung :)

4 comments:

Miss Sunshine said...

Selamat ulang tahun kelahiran untuk ayah awak....
mak kita pun 68 tahun.... ^_^

Dalina said...

jwpn yg layak menerima pujian. tahniah

bahIRAh said...

thank hana :)

hiheee..i kan anak solehah..

MLSC by Rina Isa said...

PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
Jom temui kami di:
http://www.facebook.com/MrsLadysStylo