Followers

12 January 2012

3 hrs only

video

Ahad malam post kat FB, ajak Lin & Jija pegi umah Eton bebile diorang free.. on Monday, tergerak nak call Eton tnye khabar.. sekali Jija baru smpai umah Eton sb Jija cuti! call Lin, die baru balik keje tp die tanak keluar sb penat..lastly join jugak..haha.. cmni la kitorg, memg tak bole plan.. semua depends pd chemistry and luck. Memula jenjalan dlm Tesco extra, then Eton suggest dinner kat kedai Ruminah Sidek.
nak d.i.y guestbo0k
Si kecik yg sentiasa ade dgn kitorg.hehehe.. die ni tak banyak ragam so senang nak jaga.. tp trend beliau skrg kalau merajuk, akan rebahkan badan ke belakang.. hahaha mmg kelakar okeh. tgok la video. Anak no.2 Eton kat kampung, kena kuarantin sbb measles.
paru or peparu..whatever


Jija n aiman makan Nasi Ayam, me, Eton n Lin makan bihun soto special.. marvelous! kenyang gilos. Dlm keta otw balik, memasing buat lawak, rase nak tercabut perut. hahaha. Adoi lawak yg tak bole blah, name dah ade, nak ingat muka punye la payah.. abis terkeluar segala tok nenek punye cite. Hopefully before kahwin, dpt sleepover umah Jija sambil marathon movie..yehaa!~

2 comments:

Dalina said...

igtkan muammar td. sama plak botak ngn jendul nye

bahIRAh said...

haha lain sgt la..muammar mata sepet