Followers

09 January 2012

in 2012

Hello, Hello, Hello~ Welcome to 2012~

Alhamdulillah, most of my targets in 2011 has been achieved! I dapat clear my old debts, I dpt melepasi tempoh 1 tahun bertunang which I rase sgt hebat sbb tak semua org mampu..hehee :)  dapat tgok AFIQ sepak/ tendang bola for the 1st time, dapat pegi vacation ke Sabah during my birthday,  and the most important is I dah ade wedding date.. :))

So, what do I expect in 2012? Hurmm..for the 1st half of this year, I will concentrate on my wedding preparation.. yada..yada.. preparation on monthly basis bukan weekly, iaitu apabila ada duit di tgan dan ada kerajinan utk keluar rumah beli brg. So far, I masih lagi tak cari brg di Nilai & Jln TAR. HAHAHA bangga gileeerr weii.. Hampir semua bride-to-be akan pegi 2 tempat ni utk cari brg kan? but for me, I just wanna be different from others..

Ok, teruskan membaca!

1) Org selalu kate, lepas kahwin akan jadi kuat makan sb perubahan hormon.. to be safe, kena ganti puasa sebelum kahwin.

2) Semoga Majlis Pernikahan dan Majlis Perkahwinan NURBAHIRAH & NURRAFIQ berjalan lancar tanpa ada pembaziran.. makanan sedap dan cukup, pengantin dan ahli keluarga sihat sejahtera, saudara mara, kawan-kawan & tetamu dpt hadir dan pulang dgn selamat.

3) Dikurniakan kesihatan, rezeki dan rahmat berterusan dari Maha Kuasa agar dapat menjadi seorang isteri yg mendatangkan kesenangan & keseronokan kepada suami.

4) Hurmmm cmane nak planning cuti Raya Aidilfitri? hehehee...

5) Ade hajat no.1.. Insyaallah dipermudahkan.

6) Planning dgn adik beradik utk celebrate MAMA & AYAH 40th Wedding Anniversary! ---> sila beri petua mengekalkan kerukunan rumahtangga kpd saya!

7) Ade hajat no.2.. Insyaallah boleh terlaksana.

8) Family planning. tetapi, jika Allah kata 'Kun Fayakun', maka kami terima dgn hati terbuka.


--Gementar harus jangan, jiwaku harus bertenaga--

4 comments:

Cik Zimie said...

lamenye x jengah blog ira heee, wedding date dkt2 la kite.jom g spa same2 hiks

bahIRAh said...

zimie nak pegi area bangi kan? ira taktau lagi nak pegi bile..tgah usha offer milkadeal..huhu

norinaomar said...

Ira,dah dekat tarikh jangan lupa jemput ye =)

bahIRAh said...

noi jgn risau, ira pasti jemput!