Followers

10 January 2012

Gr0om's update!

Petang tadi, AFIQ dah hantar baju nikah pd tailor! yippie! Part comel ialah die pegi tempah baju nikah dgn FMIL.. before ni die tak pernah tempah baju Melayu dan disebabkan die cerewet, my FMIL kena ikut sekali.. AFIQ dah amik borang nikah n esok die buat HIV test.. kami pasangan LDR so sila jadi independent!

I dedicate this song to AFIQ . Mari berdebar tunggu baju siap.. appointment dgn butik pengantin kat Batu Pahat on March or early April. Banyak masa lagi nak decide kaler baju pengantin..muahaha!

Dah settle borang nikah, baru nak rase excited lah! Skrg ni relax dulu, takde ape nak kejar pun.. everything under control..

Lifehouse - Hanging By Moment

2 comments:

dhiera said...

lega kan~
bju nikah untuk tunang pun saya beli je~

bahIRAh said...

hihi..kitorg beli kain same2 tu sb kena tempah..