Followers

15 August 2011

Break fast with AFIQ :)

Hey darlas.. hows your weekend? OO00hhh mine was extremely fantastic! ayat mcm over..huhu

AFIQ sampai around 11.30am then borak dgn my parents.. So dlm 12pm baru kitorag gerak.. AFIQ dah booking tix Captain America at GCS Dataran Pahlawan but cite tu start 2.35pm. Kitorg masuk arcade n main game Daytona 2x sb 1st main AFIQ kalah..hehehe..then AFIQ nak main game motor..waha layan..




Time tgah tunggu hall open, kitorg tolong ade chinese girl ni isi survey form. I ade experience kat tempat die dulu so to kill the time, kitorg isi la.. Yg kelakarnye, bile chinese girl ni approach couple sebelah I, I dgar that guy kate diorg from KL, so tak valid la nak isi survey form.. duuhh lawak antarabangsat!  apela motif kau nak bitau kau dari KL? survey form tu sendiri dah stated either ko ni malaysian citizen from Melaka or malaysian citizen from another states. konon urban la sgt nak inform ko tu dari KL?? bolee blah!
Menambah sakit hati, diorang bole pulak selamba minum air!! memg rase sedih sgt..nak menangis pun ade. sume org dah bg death stare tp dorang selamba giler ok! bile queue nak bg tiket, couple ni depan kitorg. AFIQ siap nyanyi rap "Yo..yo.. I'm from KL..I'm a guy from KL..yeah" banyak kali n for sure couple ni dgr loud and clear sb diorg dah pandang2 belakang..ngaahaa! pastu bole pulak selambar beli popcorn! memg sadis la tgok org melayu Islam mcm ni..kot ye pun tak nak puasa, dok umah diam-diam layan Astro First!


After movie, masuk Parkson jap sb AFIQ nak beli baju raya..huhu.. ade potensi nak beraya sedondon this year.weehee~ 

Many thanks pada Hajar yg tolong booking tempat berbuka puasa :)) Yeaayy kitorg berbuka kat Puteri Resort, Ayer Keroh!




beliau memg tak mesra camera ;p

Foods ok tapi bnyak masakan kampung yg pedas! Kami makan banyak sampai perut kembung then balik..hehee.. sampai umah, layan roti jala MAMA 6 keping then tumbang! my heaven on earth :)

Thanks AFIQ!

2 comments:

UyaRayza said...

berlagak tul kapel tue hehehe..ish2..kalo uya tue mmg sound2 direct sket hehehe..kol van mayat suh dtg heeheh...rase lapo plak lepas baca entry ira nie hehehe

bahIRAh said...

huhu ntahla uya..sedih sgt rasenye..wahaha oopss cepat tutup blog ira ni