Followers

22 August 2011

Tangisan Bulan Madu

Title nak over padahal tarikh kahwin pun still tak nampak..hahaha ampunkan si penulis..

Ceritanya begini, me n AFIQ ade tarikh yg sedang berlegar di kotak fikiran. Belum mase lagi utk bagitau sb belum ade confirmation dari side AFIQ. I ade jugakla discuss dgn MAMA & so far MAMA kate ok je tapi kitorang memang akan tunggu side lelaki dtg utk tetapkan tarikh.. I ni jenis malas nak push or cakap banyak kali so u all tunggu je la bile I nak buat press conference. Maybe time tu dah berkedut & rambut tukar kaler grey. muahahaha mintak jauhkan! Preparation memang on-going tapi mana yg mudah dan ringkas je la.. Benda-benda yg kena letak depo masih belum ada kata putus. AFIQ ni cerewet n memetik kate Eliz, "ko sabar je..nnt die sendiri yg akan gelabah!!" Haaa si penulis rase tak sabar menanti detik AFIQ menjadi gelabah! haruskah aku gelakkan die atau pulang balik paku buah keras?? kite nantikan bersama..


Entah macam mane siang tadi bole terbukak page AirAsia.. I pun terus la usha 'date' uhuk uhuk yg kitorag plan tu. OMG musnah harapan! Tiket pegi dah mahal! takde promo! tiket balik je still murah..huuaaaa nangis!! Kalau tak sorang kena bayar RM 300++ je.. sedey dan sedey + keciwa.. Adelah dalam 2-3 weeks I usha tix n price RM 300++ tu. Boleh pulak dah abis promo.

Please AA buat promo lagi... Please.. >__<

2 comments:

K.I.N.A said...

Sama la..kina dpt alih balik je promo..sedih tapi terpaksa la beli..

bahIRAh said...

whuaaa mintak2 la ade promo lagi..wuwuuu