Followers

11 August 2011

updates!

Kaler champagne for bed. OK ke?

from Cadar Murah
Mahu menjadi kedekut? Guna saje cadar kahwin my sisters..muahaha.. Cut cost selagi boleh recycle.


Now cuci mata tengok theme colour. I pun tak sure la ape sebenarnya yg I tgok dalam picca ni.. kuikui..

Sedih betul bile LDR for almost 4 years. Can u guys imagine I yg TAK PERNAH percaya hubungan jarak jauh boleh bertahan mcm ni sekali? memang I dapat cupid yg sharpshooter la..muahaha!


AFIQ busy dengan keje die yg tak pernah habis. ala bosanla,semua keje takkan pernah habis..betul tak? So bile nak borak pasal wedding, I akan text die dulu saying I nak discuss benda tu time kitorang on the phone.. Korang ade macam ni? huhu.. But so far kitorg agree utk finalize booking OP, Bridal butik n cari a few of barang hantaran by the end of this year. Owh doorgifts too. Benda lain bole forward ke next year.. I think that's all for now..


In Roman mythology, Cupid (Latin cupido, meaning "desire") is the god of desire, affection and erotic love. He is the son of goddess Venus and god Mars


Sabtu ni dah plan nak berbuka dgn AFIQ. Yabedabeduu!

11 comments:

LisaLisut said...

i yg dkt pn still tye2 dgn tunang i nk discuss psl wedding ni u free ke bz?hahaha.tp kdg2 thru ym smbil sembang benda lain kejap melalut masuk ke wedding.so i rs connected 24/7 via sms call or internet lol ;p

u terer la bole survive ldr.cant imagine if i were u.hehe

bahIRAh said...

bestnye every seconds rase connected..kat ofis AFIQ sume kene block. email personal memg hampeh dpt bukak. selamat la die bole bukak blog i ni.hihi.

thank u Lisa! sometimes I pun tak percaya bole LDR in a long period of time :)

Cik Zimie (CZ) said...

ouch theme mana u nak buat ni?semua kaler ade tu.hihii

ira,i yang macam dekat(katanya) pun dah macam LDR je.huahua ldr ni banyak nye cabaran.tapi penuh hikmah sebenarnya.hihi +ve +ve.

Renee Meow said...

wah happynya dia dpt jumpe afiq dia.. hehe... i pown mcm lisa, xleh kot kalau LDR ni.. naseb la jumpe org shah alam je.. tehehe.. ;p

bahIRAh said...

cz: hahaa ntahla zimie..ira ni memg tak bole decide theme colour kot. hurmm memg selalu +ve tapi kadang2 tak dpt tahan.. :'(

renee: yup!! happy giler! dok counting days je ni..waaahh best nye renee! congrats dear~

Dalina said...

for me,utk katil,cadar xde la penting sgt sb die background je. focal point utk katil ialah GORGEOUS CUISHIONsss!!!
cdgn sy ialah. pki cadar putih tunang i. pastu beli kain cantik ikut kaler tema anda,dan jahit la sendiri! jahit cushion senang mcm jahit langsir, strettttt je! aaapaadahall

bahIRAh said...

muahaha..bagus2 bole recycle..alaaa awk je la yg jahitkan..sy tak reti ;p wekwekk

Linda Yusoff said...

i kalau LDR.. boleh *pengsan* agaknya ;)

bahIRAh said...

PSL: nice meeting u here!

UyaRayza said...

cntiknyeee theme tue..suke warna tue..br tgk nida punye potoshoot tue wrna mcm nie kn..suke la warna nie hehehe

bahIRAh said...

muahaha ira still survey cuci mata..