Followers

01 August 2011

it feels g00d

Batuk still tak berhenti..sampai dah macam rase semput pun ade.. Bile jumpe doktor, die bole tanye kite balik "eh awak batuk kosong ni, kenape ea?"... Ade rase nak sentuh kepala ke dinding pulaknye..haiihh sabar.. Dugaan kecil sempena puasa..


Nak cerita ni, last Saturday jumpe Aida kat Jusco Bandaraya..sorry Aida n Family sb kena tunggu Ira yg lambat sampai..kena settle house chores baru bole keluar umah.hehe.. Ira ade kirim kat Aida something from Jakarta, so that day Ira pegi amik. Ira kirim kain lace kaler silver.. cantik sgt ok, serius.. my mom n sis pun tak banyak komen. Masing-masing dah sibuk fikir nak cari lining kaler ape.. adehh bikin pening la ini macam.. kasi rehat la dulu..


Sori la girls.. I tak dpt bagi teaser sb I pun tak sempat nak snap gmbar kain.  Hanya pesan kat MAMA suruh simpan kain tu..Now dah gelabah either nak gune utk kain nikah or baju bertandang. hahahaa aku ni memang tak tetap pendirian.. *lempanglajulaju* Feeling nak kahwin makin naik la beb..tak bole dibendung lagi.muahaha..

3 comments:

anaztasias nora aira said...

batuk tak berhenti? dah try makan madu x? :)

fainie_riz said...

hepi sgt u suke kain tu..bgun2 tdo pg ni, my boss text me: aida, i think u might need to go to Jakarta tomorrow..bos, bulan pose ni, harusla tak larat..nk kirim lg tak? huhuhuuh

bahIRAh said...

nora: Baru try mkan madu semalam..tq!

aida: walla serius pegi lagi??haishhh ape lagi mahu dikirim..sabar sabar..