Followers

19 August 2011

unexpected offer, thank u..

Bile kita ikhlas nak mendirikan masjid, rezeki memang akan terbentang.. Apa yg perlu kite buat ialah yakin pada Allah dan berdoa moga semuanya dipermudahkan.. ---> my two cents


I just love blogwalking so much! Since I am very particular pasal photographer and their pictures, I haven't decide OP for my side. Side AFIQ consider settle coz we took shoot and burn package and it saves a lot!! belum meet face to face and of course belum letak depo but I've faith in him..err i mean the photographer laa. maybe somewhere in Oct or Nov baru nak jumpe and put depo. Tapi tolongla doakan jadual photographer free for our 'date'..
 

Great news for us ~~~~

Rezeki akan dtg dalam pelbagai bentuk.. Hurrmmm,, I dapat offer from a freelance photographer for a FREE PRE-WEDDING photoshoot!! Oh don't call it pre-wedding laa.. kite kate gambar extra special than self-captured. hehehe..

Ceritanya begini.. I saje email this photog asking for quotation then I request shoot n burn for pre-wedding. He said OK and since die tak pandai sgt nak suruh org posing, he won't charge us a single cent pun. So I agreed eventho tak tahu mcm mane la kami yg kayu dan tiang telepon ni akan berdepan camera.wahaaa.. now kena pilih date and tgok availability photog.. praying mode*


.....D.I.Y PAPER BAG....

Sticker for paper bags is ready! I received a call from the person in charge this evening and she said my 1,000 stickers dah siap! bank in the balance and they'll post the parcel. bile cek email, sepatutnya dapat bulan 9 nnt tapi alhamdulillah diorag bole siapkan awal.. yahoo0! servis good n reply email pun laju giler..

nama kami sweet..hehee



Tampar pipi sendiri sedang berlaku bile tgok sticker ni.. agaknye bile dah sampai depan mata mesti akan blur sekejap.. pastu bile tgok kad kahwin sendiri mesti akan menangis. yes i'm overacting. byee nak tido!

7 comments:

AnEs said...

uyo0o0! ni yg buat aku gelabah ni! bayang sticker pun tak nmpk! hahaha.. ape ntah lagi pre-wedding..macam samar-samar je..eh. photog tu xnk amek second couple ke? haha..ko offer la name aku ngn majat

fira. said...

sticker cantik!! =)

bahIRAh said...

eliz: haha aku saje je grab offer aritu, x sgka plak cepat..alamatnye kasi duduk diam dlm kotak dulu.. photog ni kat BP..tak berani nak suggest sb die baru sgt..

fira: thank u!

Cik Zimie said...

photoG mana tu???nak tau nak tau..

K.I.N.A said...

setuju dgn rezeki dtg dlm pelbagai bentuk.:)

bahIRAh said...

CZ: die from Bt Pahat, Johor.. x berani nak recommend sbb lom nmpak hasil lagi..i try set date dgn die dulu k..

kina: yeay! alhamdulillah~

Renee Meow said...

chanteknyer design sticker u.. da dpt hasil nanti share2 tau.. hehe :D