Followers

07 July 2011

promosi sticker

I've got a very very very GOOD news to share! Adik I yg bitau malam tadi..hehee.. I nak jadi pengantin pun x alert.. apedaa..

Kitorg borak pasal my preparation then I pun cakap la I susah hati nnt kalau ape I buat tak meet MAMA punye expectation. Especially pasal doorgifts. Memang part doorgifts akan bagi high blood pressure + headache + pocket bocor + hati bengkak. Haaa punyela seksa bile fikir pasal doorgifts.

Sekali adik I bitau "Eh bukan MAMA kate kite buat doorgifts kat sini ke?"


Me: "Hah?? Ye ke? Bile MAMA cakap camtu?"


ILI: "Hari tu ade MAMA cakap.. MAMA kate awk duduk sini ade freetime buat la doorgifts"


Me: "Seriously?? OMG tak sabar nak pegi beli Brown Paper Bag!"


Tanpa membuang masa terus blogwalking dan jumpe Ceria Kad Kahwin kat blog Aley. Sangat excited nak fill the form tp x dpt sb x bole bukak (untrusted sites).. pastu try email admin n alhamdulillah dapt feedback and dpt isi form!

Doakanlah sy dapat rezeki RM150 for 1000 stickers! Korang yg nak buat bole pegi survey. Sy punye simple je letak fullname.hihi..

Insyaallah mlm ni Eliz akan hantar glass beli kat IKEA aritu. Kek Na suggest letak ribbon. Hurmm..weekend ni nak pegi carik lah.. semangat!!

3 comments:

tqahmisdar said...

amin.. =)

choclairissa @ intan said...

good luck n amin~~

UyaRayza said...

yang semalam tue kn...uya pn tgk semalam hehe...thankz ira