Followers

10 October 2011

BBF Wedding: Raihana BP

Selamat sampai my heaven on earth around 9pm. Pagi 8 Oktober dah bangun seawal 10am.. hahaha! cuaca sejuk wey, mana bole lepaskan tilam n bantal..  

AFIQ fetched me dlm 12-ish noon dan patah balik ke Batu Pahat sbb nak attend wedding Rai & meet up Cik Anis (Kluang).. Rupenye Rai ialah kakak pd one of AFIQ's friends. huhu so AFIQ cepat je bangun pegi lepak table member-member beliau bile Cik Anis n tunang sampai. Sori ea Anis, AFIQ tak sombong cuma die keluar dewan nak 'bakar' duit.. kitorg tak sempat amik gambar kat pelamin sbb emcee dah suruh pengantin turun jumpe tetamu.. I heart pelamin Kak Rai sbb kaler putih! sempat bisik kat AFIQ yg I nak kaler mcm tu time wedding kitorag nnt. AFIQ kate OK!



Cik Anis dan Puan Raihana
amik aura pengantin..punyela excited jmpe Rai, time laga pipi tu terkuat pulak..adoi sakit. sori kakak Rai!
Photobooth Corner - Ira & Cik Anis
Ira ada amik gambar tunang Cik Anis tapi tak nak upload kat sini sb lom mintak izin lagi..hehee.. so korang tgok la gmbar saya dan AFIQ..


Habis je sesi amik gambar, kami pun bersurai.. Cik Anis nak pegi Expo Pengantin kat Plaza Angsana, Ira nak pegi beli kain Nikah and appointment dgn Pesona Andaman Mar. Tahniah Kak Rai & husband!

4 comments:

LisaLisut said...

bestnya dpt pergi wedding Rai... :)

bahIRAh said...

kebetulan Rai b2b from BP..

Cik Zimie said...

bestnya ira pergi.zimie tengok dari jauh jela.baca review dari rai pun bestttt.suka tengok baju dia.

bahIRAh said...

hihi bdebar jugakla time nak masuk dewan..tp selamat la kawan2 afiq ade..yup baju die mmg cantikk!!